Dromenvanger Workshop met May Zeelen 

Woensdag 16 augustus 14.00-17.30uur

 


DROMENVANGER WORKSHOP


Het zelf maken van een dromenvanger is een bijzonder proces. Je maakt jouw persoonlijke dreamcatcher en gaat tegelijkertijd door een proces van bewustwording of transformatie. 

Wat er gebeurt is voor iedereen verschillend. Datgene wat je er toe bracht om jouw dromenvanger te gaan maken komt naar voren, vraagt aandacht, een proces komt op gang of manifesteert zich. Tijdens de workshop begeleid ik je op alle fronten.


Kinderen

Ook voor kinderen is het maken van een dromenvanger vaak een heel mooie ervaring. Al verschillende malen zag ik hen in een bijna meditatieve staat prachtige en krachtige creaties maken, genietend van de rust en de serene sfeer. 

Vindt je het fijn om samen met je zoon en/of dochter een dromenvanger te maken, dan is deze workshop daarvoor zeer geschikt! Kinderen vanaf 10 jaar kunnen zich de gebruikte techniek in het algemeen snel eigen maken.

Krachtig proces

Omdat het maken van een dromenvanger zo’n krachtig proces is, is ervoor gekozen om materialen te gebruiken die van nature al krachtig zijn. Zo wordt er gewerkt met wilgenhout, echte veren van verschillende vogelsoorten en hertenleer. Natuurlijk kun je ook zelf veren en/of andere materialen meenemen om in je dromenvanger te verwerken! Dat geeft vaak nog een extra toevoeging aan het geheel.


Groep

De workshop wordt gegeven in een groep van maximaal vijf personen en is inclusief thee en iets lekkers. 

Materiaal

Ook de basismaterialen zijn bij de prijs inbegrepen. Extra materialen, zoals bijv. buffeltanden, edelsteentjes e.d., zijn beschikbaar tegen een bescheiden meerprijs.

Prijs
De prijs van de workshop inclusief materialen is € 40,00 per persoon. 

Inschrijven

U kunt zich inschrijven bij Pleiade, door het opgeven van uw naam en telefoonnummer, en het vooraf voldoen van het workshopbedrag. Dit in verband met de hoge kosten van de materialen. Bij annulering mijnerzijds ontvangt u het bedrag natuurlijk retour. 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met May Zeelen 

T: 06 14061367

E:m-zeelen@ziggo.nl 

of kijk op www.gaia-zelfinzicht.nl


Ik hoop je te mogen ontmoeten, om samen met jou vorm te geven aan jouw eigen, unieke dromenvanger! 

Contact

Pleďade winkel & bio café
Nieuwlandstraat 36
5038 SP Tilburg
013 - 536 12 86

info@pleiadetilburg.nl


Routekaartje 
Openingstijden

Deel je onze website?

Stuur eens een kaartje!


Naar eCards


Pleďade-sfeer Pinterest

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Pleiade: