Pleiade Open Meditatie  

Begin je dag met bewuste aandacht voor jezelf!

DINSDAG 

Mindfulness meditatie 


Begeleiding: Mindful Coaches 

Wij bieden verschillende meditatievormen aan waardoor je de mogelijkheid krijgt om op een rustige en aandachtige manier je dag te beginnen. De gemeenschappelijke focus is: ‘Aandacht voor jezelf, je lichaam en het moment’. De thema’s waarmee wij werken zijn: zelfbewustwording, inzicht krijgen, contact maken met wat er op dat moment in je leeft, vriendelijkheid naar jezelf ontwikkelen en het ervaren dat er niets ‘moet’. 

Deze inloopmeditaties worden afgestemd op de deelnemers van het moment zodat iedereen, zonder of met meditatie-ervaring, zich hierbij altijd kan aansluiten. Je bent van harte welkom om het eens te ervaren!

Graag tot ziens ! 

De inloopmeditatie worden begeleid door Mindful coaches en studenten van de Academie voor Open Bewustzijn.

VRIJDAG 

Lichaamsoefening en geleide meditatieBegeleiding: Christien Boosten 

In een klein groepje samen-in-meditatie-zijn blijkt een aangename en doeltreffende invloed te hebben op het beleven van de dag. Bij geregeld bezoek traint het de vaardigheid van ‘het in meditatie zijn’ en brengt het geschenken voor het Leven . Tijdens de meditatie begeleid ik je naar het te-rusten-leggen van de geest, het contact maken met de natuurlijke staat en het waarnemen van wat zich afspeelt in jou, in volledige acceptatie. 

De opbouw is drie-ledig: welkom en korte inleiding (afgestemd op de aanwezigen mét en zonder meditatie ervaring), oefeningen voor een soepel lichaam en bewust fysiek waarnemen, waarna we geleidelijk overgaan tot een zittende geleide meditatie van ongeveer 15 minuten. Kom gerust eens meedoen! PRAKTISCHE INFO


Di. en vrij: 9.00-9.45 u

Locatie: OASE, Pleďade

Kosten
€ 5,00 
Studenten: € 3,00

Aanwezig: meditatiekussens, –stoelen, matten en dekens

Na afloop is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het bio-café van Pleďade met koffie, thee of vers fruitsap, een gezond ontbijt of een heerlijk stukje taart.

 

LET OP!: 

De meditatie-ruimte Pleďade Oase is op dinsdag- en vrijdagochtend alleen toegankelijk via de ACHTERINGANG, aan de Wingerdhoek; een zijstraat van de Langestraat. Kom je toch bij de voorkant van de winkel aan de Nieuwlandstraat, loop dan door het steegje bijna naast de vooringang van Pleďade, naar achteren. Via de looppoort kom je op het omsloten parkeerterrein, dat leidt naar de meditatieruimte. Je kunt er je fiets neerzetten.

Heel graag zachtjes doen met de poort i.v.m. de buren.

Contact

Pleďade winkel & bio café
Nieuwlandstraat 36
5038 SP Tilburg
013 - 536 12 86

info@pleiadetilburg.nl


Routekaartje 
Openingstijden

Deel je onze website?

Stuur eens een kaartje!


Naar eCards


Pleďade-sfeer Pinterest

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Pleiade: