Quantum Grounding - Healing Arts Lichtspray
Quantum Grounding - Healing Arts Lichtspray

Quantum Grounding - Universele verbinding

Deze spray maakt je bewust van alle potentie die jij in je draagt. Alles waarvan jij dacht dat het buiten je lag, draag je ook in je. Doordat je dit beter kunt voelen, ben je meer afgestemd op jezelf en op het grotere geheel. Onze ziel is tegelijkertijd in meerdere dimensies aanwezig. Deze spray verbindt al jouw universele kwaliteiten en dat ga je voelen. 

Tijdens meditatie of na een Healing Arts sessie helpt deze spray je om jouw ervaringen krachtig te gronden.

'lk voel mijn volledige potentieel. lk manifesteer in co-creatie met het universum.'


Beschrijving

De spray Quantum Grounding integreert je multidimensionaliteit in je fysieke lichaam. Hij is een ondersteuning om mens te zijn in de nieuwe tijd: jij die zich verbindt en verbonden voelt met het grote geheel. Jij verandert van wereldburger naar galactisch burger, in eenheid en verbinding met alles op aarde en het universum.


De spray Quantum Grounding doet twee dingen die tegenstrijdig lijken, maar juist een geheel vormen. Hij brengt je in directe afstemming met het galactische veld, met de sterren en andere universa op een hele heldere manier. Je kunt de andere werkelijkheden beter en soms rechtstreeks voelen, waarnemen en ervaren. Dat is jouw multi-dimensionaliteit, het tegelijk in meerdere dimensies en realiteiten aanwezig zijn. Dit geeft wederzijdse bevruchting van jouw andere zelven naar jou hier als mens en andersom.

Tegelijkertijd aardt de spray de multi-dimensionaliteit in je fysieke lichaam. Je lichaam gaat veel beter doorstromen en je voelt en ervaart dieper wie je bent. Dit is vijfdimensionele en hogere energie, een vloeibaar kristallijne energie, en heeft een krachtige doorwerking op het basischakra en je bekken (nog meer als je de spray op je stuitje gebruikt). Je wordt als mens ‘opgelijnd’ in een veel grootser veld van contact en universele verbinding, terwijl je stevig op aarde staan in het hier en nu. Angst en andere emoties spelen geen rol meer in dit veld van scheppende nulpuntenergie. Het krachtige liefdesveld in integratie met het fysieke lichaam geeft je een gevulde, positieve ruimte en versterkt je keuze om vanaf nu vooral door positieve ervaringen te leren en te groeien. 

Dit is tevens een fundamentele wens en innerlijk weten van kinderen van deze tijd.

De spray Quantum Grounding ondersteunt je om te vertrouwen op je gevoel en ingeving in het moment, omdat het je inzicht in het geheel van potentiële mogelijkheden vergroot. De spray Quantum Grounding is ook een krachtige ondersteuning voor heldere dromen! Voor het slapen gaan op je kruin sprayen en de intentie zetten om je nachtelijke avonturen te herinneren.

Prijs € 23,95

Contact

Pleïade winkel & bio café
Nieuwlandstraat 36
5038 SP Tilburg
013 - 536 12 86

info@pleiadetilburg.nl


Routekaartje 
Openingstijden

Deel je onze website?

Stuur eens een kaartje!


Naar eCards


Pleïade-sfeer Pinterest

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Pleiade: