Super Me- Kiki Verbeek
Super Me- Kiki Verbeek

Herken je dat? Geleefd worden in plaats van leven. Een veeleisende baan, geldzorgen, relatieproblemen, een ziek kind, een lastige collega, fysieke ongemakken, onvervulde wensen, en te moe en lusteloos om 's avonds nog te sporten, met vrienden en vriendinnen af te spreken of naar de film te gaan. Je kan er al moe van worden als je er aan denkt. En vroege leek je energie te veel te hebben! Waar is je energie gebleven? Heb je te weinig? Verbruik je te veel? Of komt er onvoldoende binnen?

Wat het ook is, je wilt meer energie, maar je weet niet hoe. Je wilt bruisen
van levenslust in plaats van elke avond uitgeput op de bank ploffen.
Je wilt die gouden combinatie van gezondheid, geluk en succes. Het liefst nú meteen. Dat kan. Pak dit boek erbij, met praktische en direct bruikbare tips voor de rest van je leven.
De adviezen in dit boek geven je inzicht in jouw persoonlijke energiebronnen
en in hoe jij je energie verdeelt over alle zaken die je belangrijk vindt én die zaken waar je niet aan ontkomt. Je wordt ertoe aangezet de regie weer baas over je eigen leven te worden, zelf je gedachten, emoties en gedrag te bepalen. Als dat je lukt, heb je net als vroeger altijd genoeg energie om te doen wat je wilt. Genoeg energie is een heerlijke basis om vanuit te leven: je zet negatieve gevoelens om in positieve gedachten, je incasseert tegenslagen, je staat open voor verandering en pakt problemen actief aan. Energie maakt je veerkrachtig en weerbaar.

Prijs € 17,95

Contact

Pleïade winkel & bio café
Nieuwlandstraat 36
5038 SP Tilburg
013 - 536 12 86

info@pleiadetilburg.nl


Routekaartje 
Openingstijden

Deel je onze website?

Stuur eens een kaartje!


Naar eCards


Pleïade-sfeer Pinterest

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Pleiade: