In het oog van de orkaan - Blog door Meike Klomp 
Wat een ontzettende storm woedde er laatst over ons land. De bladeren, takken en allerlei andere zaken vlogen door de straat. Het liefst zit ik dan binnen met de open haard aan, een kop thee en een goed boek.

In de wereld lijkt het figuurlijk te stormen. Mensen die angstaanjagende uitspraken hebben komen op hoge posities; discussies over mensen op de vlucht voor het geweld in hun eigen land enz. Door de kranten, de t.v. en vooral de social media komt het rechtstreeks bij ons binnen. In ons huis maar ook in ons hart. We voelen ons angstig, onrustig of boos. De grote wereld politiek maakt ons onmachtig, wat kunnen wij er aan doen.

Ik zag net een mooi filmpje op You tube ‘Prayer of the mothers’. Vrouwen uit Israel en Pakistan zijn samen de straat op gegaan om te lopen en zingen voor vrede. Alle vrouwen in het wit om het lichtheid te versterken. Deze groep vrouwen hebben elkaar gevonden en laten een liefdevol nieuw geluid horen.
Dat is wat ik zelf doe. Leven in lichtheid. Leven vanuit mijn eigen kracht. En vandaar uit mijn omgeving tegemoet treden. Het helpt mij om in vertrouwen te blijven, om in het oog van de orkaan te gaan staan. Dat betekent ook dat ik keuzes maak. Geen krant lezen en geen journaal kijken. Mezelf omringen met mensen die vanuit een zelfde vertrouwen leven.

HEALING ARTS

Daarnaast word ik altijd terzijde gestaan door de Healing Arts remedies. De andere naam voor deze remedies is Liquid Light, vloeibaar licht.
In deze stormachtige periode is de Grounding rescue een mooie spray om te gebruiken. Rust in je hoofd, rust in je lichaam. Je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Een perfecte spray bij onrust in lichaam en geest.

Ik wens jullie allemaal heel veel licht toe in donkere tijden!

Meike 

Contact

Pleďade winkel & bio café
Nieuwlandstraat 36
5038 SP Tilburg
013 - 536 12 86

info@pleiadetilburg.nl


Routekaartje 
Openingstijden

Deel je onze website?

Stuur eens een kaartje!


Naar eCards


Pleďade-sfeer Pinterest

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Pleiade: