Lentemoeheid en Aromatherapie - door Tiziana Nori

 
Biologische Primavera Rozemarijn olie
5 ml       € 6,90
10 ml     € 11,20

Dauwlopen

Om na de donkere winter weer energiek en fris in het leven te staan is een beproefde methode het 'dauwlopen', de vriendelijke versie van het dauwtrappen.
Zodra de lente zich boven de grond laat zien met de narcissen die hun bloemen tonen, de bloesems aan de bomen en vooral de warme zonnestralen, dan is er onder de grond al veel aan het stromen. Al het water, de plantensappen en dus ook hun energie is in een opwaartse stroomversnelling gekomen.
Door s'ochtends met blote voeten over het vochtige gras te lopen nemen wij die opwaartse stroom van water, sappen en energie mee in ons eigen systeem en beginnen de dag fris en opgeladen.

Rozemarijn

Nu is het niet voor iedereen mogelijk om 's ochtends over het gazon of een veldje in de buurt te lopen. Daar heeft de natuur iets op gevonden en wel in de vorm van de etherische olie van de rozemarijn.
Deze olie wordt gezien als de koffie van de aromatherapie. Het is echte boost die je hiervan krijgt. Rozemarijn pept je cellen op en doet je bloed sneller stromen.

Gebruik:

Je mag 3 druppels pure rozemarijn op je voetzool druppelen en deze dan krachtig in je voeten masseren. Hiermee bereik je het effect van het dauwlopen vanaf  de rand van je bed.

Een fijne lente toegewenst.
Liefs Tiziana

Contact

Pleďade winkel & bio café
Nieuwlandstraat 36
5038 SP Tilburg
013 - 536 12 86

info@pleiadetilburg.nl


Routekaartje 
Openingstijden

Deel je onze website?

Stuur eens een kaartje!


Naar eCards


Pleďade-sfeer Pinterest

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Pleiade: