Sieraden opgeladen met The Board of Knowledge

 

De Board of Knowledge, een groot geschenk.


Deze sieraden zijn is opgeladen met de Board of Knowledge. Hierdoor is de hanger opgeladen met de hoge frequenties van liefde, eenheid en compassie om jou te ondersteunen in dat waarvoor je het sieraad hebt uitgekozen.

Wat doet de Board of Knowledge?

Een spirituele opening met de Board of Knowledge is een heel efficiënte manier om in wezen alles spiritueel te openen en te laten groeien in de richting waarin zij willen groeien. Deze opening verbindt je met je hoogste bestemming.

Welke weg je ook neemt, na een spirituele opening zul je op jouw pad op de meest optimale manier groeien. Het brengt dat wat je werkelijk bent en dat wat je doet op een hoger niveau. Het werkt altijd, want alles en iedereen is onderweg naar een hoger niveau. Alles in de schepping zoekt verlichting. Ieder mens, ieder grassprietje, elke boom, alles is op weg naar een hogere dimensie, een hogere kwaliteit, frequentie en vibratie van zichzelf. Iedereen zoekt verlichting. Iedereen is op dat pad. Niets en niemand uitgezonderd.
Het opent voorbij persoonlijkheid, voorbij denken en willen naar wie je in diepste essentie bent.  

Mijn naam is Yvonne Marée en ik werk sinds 2010 met dit prachtige instrument. Wil je graag meer informatie of reacties lezen van mensen die de Board of Knowledge hebben ontvangen, dan nodig ik je uit om een kijkje te nemen op mijn website: www.ynnove.com

Ik ben regelmatig bij Pleďade aanwezig voor het geven van consulten. Dan is er ook gelegenheid om een openingstap van de Board of Knowledge te ontvangen met eventueel een reading of healing daarbij. Raadpleeg hiervoor de agenda van Pleďade.

Ik wens je veel liefde op je pad met dit mooie geschenk.

Liefdevolle groet,Yvonne Marée 

Contact

Pleďade winkel & bio café
Nieuwlandstraat 36
5038 SP Tilburg
013 - 536 12 86

info@pleiadetilburg.nl


Routekaartje 
Openingstijden

Deel je onze website?

Stuur eens een kaartje!


Naar eCards


Pleďade-sfeer Pinterest

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Pleiade: