"Uit mijn Lichtkracht" Blog door Meike Klomp  
Uit mijn lichtkracht


Als energetisch therapeut weet ik heel goed hoe ik totaal in mijn lichtkracht kan zijn en heb ik een hele rugzak met meditaties en visualisaties om mijn lichtkracht op peil te houden.

Maar toch…


Vandaag gebeurde het me weer. Ik sta aan het eind van een les in de sportschool uit te hijgen en een vrouw kijkt me aan en zegt : Jij werkt toch bij Pleiade? Haar blik triggert meteen allerlei processen in mij: "Oh jeetje dat kan natuurlijk helemaal niet, ik werk in een spirituele winkel en dan sport je niet fanatiek om je lichaam in conditie te houden, je gaat je nagels niet laten lakken en je haar laten doen, want dat is niet energetisch verantwoord…" En ik voel me uit mijn lichtkracht gaan en mezelf kleiner worden!

Wat is dat toch, dat ik me elke keer weer uit mijn kracht laat trekken door de omgeving. Het gebeurt in een split second en soms heb ik het zelfs niet eens in de gaten op dat moment.
Iets in mij vindt dus wat van spiritueel verantwoord bezig zijn en heeft een oordeel op zaken die daar niet bij horen. Ik noem hem mijn innerlijke spirituele (terror) goeroe. Hij springt op de meest onverwachte momenten in mijn nek en zorgt ervoor dat ik totaal uit evenwicht ga.

Nu ik hem ken en hem een naam heb gegeven, kan ik hem makkelijker herkennen en kan ik er voor zorgen dat hij mij niet in zijn grip kan nemen. Hoe doe ik dat dan?

Ik zeg inwendig STOP! Haal een paar keer diep adem, ga met mijn aandacht naar mijn hart en mijn buik, voel mijn voeten op de grond. Vervolgens maak ik goed verbinding met dat wat me uit evenwicht brengt en zie…daar is mijn lichtkracht weer.

Daarnaast heb ik altijd mijn flesje Grounding Rescue van de Healing Arts remedies in mijn tas zitten, die er voor zorgt dat ik de verticale verbinding voelt tussen de aarde (waarop ik sta) en het universum (waardoor ik besta).

Meike Klomp      
      
 
             
Bestel je eigen flesje Quantum Grounding in de webshop

Contact

Pleďade winkel & bio café
Nieuwlandstraat 36
5038 SP Tilburg
013 - 536 12 86

info@pleiadetilburg.nl


Routekaartje 
Openingstijden

Deel je onze website?

Stuur eens een kaartje!


Naar eCards


Pleďade-sfeer Pinterest

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Pleiade: