Ik zal mij allereerst even voorstellen. Ik ben Milan Gilissen, 27 jaar oud en al 6 jaar woonachtig in Tilburg. Oorspronkelijk kom ik uit Zuid-Limburg waar mijn familie nog steeds woont.

 

Al vanaf jonge leeftijd ben ik opgevoed en opgegroeid met spiritualiteit en alles wat men hieronder verstaat. Door de jaren heen ben ik zodoende al op vele plekken en bij verschillende healers, mediums etc geweest. Iets wat mij persoonlijk altijd enorm heeft geholpen met mijn ups/downs, trauma’s en bewustwording van jezelf in deze wereld. 

 

Een prachtig maar vaak ook pittig proces waarin ik zelf nog veel aan het leren ben en dit graag met andere zou willen delen. Mensen helpen op hun eigen pad naar balans lijkt me hierin prachtig! 

 

Zelf ben ik namelijk 1.5 jaar geleden begonnen met een opleiding voor Reader, Healer en Soul coach op de Higher Spirit Academy. Dit naar aanleiding van mijn interesses in de spirituele wereld en het niet op mijn plek voelen bij andere studies.

 

Naast de opleiding, waarin ik bezig ben met bewustwording op verschillende niveaus, karma, chakra’s etc, ben ik ook al verscheidene tijd bezig met tarotkaarten leggen en pendelen. 

Iets wat een ongelofelijk mooi avontuur en leerproces is geweest en waar ik enorm dankbaar voor ben dat ik dit al heb mogen doen. 

 

Hetgeen waarvan ik hoop dat het voor andere ook net zo kan helpen als dat het voor mij heeft gedaan, op alle vlakken van mijn bestaan. Mede hierdoor zou ik het enorm leuk en waardevol vinden om mensen met deze ontdekking / ontwikkeling van zichzelf te helpen! 

 

Hetgeen wat ik aanbied als (lerend) reader, healer en soul coach zijn pendel en (tarot)kaart sessies op afspraak of binnen loop. Ik zal vrijdag 18 november van 1 tot 5 aanwezig zijn in Pleiade om hier geheel vrijblijvend te pendelen voor mensen die hierin interesse hebben. Natuurlijk kan er, zoals al gezegd, ook een afspraak worden gemaakt voor een persoonlijke sessie. Dit kan door contact met me op te nemen op 06-22640254. De sessies duren ongeveer een uur.

Omtrent het pendelen zijn er verschillende zaken mogelijk. Zo kunnen diverse onderwerpen binnen uw leven (verleden of heden) belicht worden en vragen beantwoord worden. Daarnaast heb ik verschillende pendel kaarten sets waarin vele vragen aan bod kunnen komen over alle lagen en dimensies van je bestaan. 

 

Je kunt hierbij denken aan vragen zoals: hoe oud is mijn ziel? Hoeveel karma heb ik al opgelost? Welke gedachten blokkeren mij? Wat helpt mij concreet verder? Etc. 

 

Als laatst kan de pendel ook in combinatie met tarot/orakel kaarten helpen om dieper inzicht te krijgen en/of advies te geven op zaken die de extra aandacht nodig hebben. 

 

Ik hoop alle lezers hiermee, in ieder geval voor nu, genoeg geïnformeerd te hebben over mijzelf, wat ik aan het leren ben en wat ik graag voor andere zou willen doen! 

Ik zou het heel mooi vinden om mensen te helpen en kijk ernaar uit om jou eventueel in Pleiade te zien! 

 

Dan kunnen we samen werken aan een gelukkiger leven voor jezelf en voor elkaar in deze wereld. Iets wat de wereld wel kan gebruiken naar mijn mening! 

 

Tot snel,

 

Lieve groeten van Milan 

 

“Wij hebben onze menselijke vorm juist om de dimensie van bewustzijn in deze wereld te brengen” 

Gerelateerde berichten