Lieve Pleiade vriend of vriendin,

 

Soms heb je van die dromen met heel heldere inzichten, ken je dat? Ik werd een hele tijd geleden wakker door zo’n droom. Ik zei daarin 5 woorden zo hard tegen mezelf dat ik wakker schrok:
“ER IS ALLEEN MAAR NU

Eigenlijk heeft het besef van die waarheid ervoor gezorgd dat m’n leven heel veel gemakkelijker en moeitelozer is geworden. Ik hoef van mezelf niet meer bezig te zijn met het verleden, schuldgevoelens en frustraties en ook niet met angst over iets dat in de toekomst zou kunnen gebeuren.
Het enige échte is NU, de rest bestaat alleen in mijn gedachten. Wat een opluchting om dat te beseffen.
Als ik de neiging heb om toch de bocht uit te vliegen met m’n gedachten, vraag ik mezelf  “Is er nu iets aan de hand?” Zo ja dan kan ik handelen, zo nee dan hoef ik er niet mee bezig te zijn. Meestal is het moment zelf eigenlijk prima.

Paul Smit noemt al dat gepieker de “Muppets in je hoofd” en heeft er een vermakelijk boekje, Verlichting voor luie mensen, over geschreven dat ik al aan heel veel mensen cadeau gedaan heb omdat het zo eenvoudig is en toch zo ongelofelijk veel wijsheid bevat. Ik kan het je aanraden.

Hoe fantastisch zou het zijn als we onze kinderen dit inzicht al heel vroeg mee zouden geven? Sinds kort is er een leuke kaartenset die daarbij kan helpen, je vindt hem in deze nieuwsbrief naast boeken-, olie-, edelstenen- en lifestyletips.
Ik hoop dat je plezier beleeft aan het lezen.

Een warme groet,
Namens het Pleiade team,
Vero

Amazoniet hanger

Amazoniet is een steen die je verbindt met het element Water en daarmee met je intuïtie, creativiteit en gevoel. Deze bijzondere zilveren hanger laat de schoonheid van de steen wel heel mooi tot z’n recht komen. In de winkel en op onze website vind je nog veel meer sieraden die niet alleen mooi zijn maar je ook op allerlei manieren kunnen ondersteunen.

Edelstenen

Schatten van de aarde

Waar en hoe zijn onze stenen gevormd? Waar worden ze gevonden? Wat zijn wetenschappelijk gezien eigenschappen van de verschillende (edel-) stenen? Eenvoudig uitgelegd voor kinderen maar minstens zo interessant voor onszelf zijn de antwoorden die je vindt in dit boekje.

Edelsteenset Ram

Jaspis – Carneool – Aquamarijn
Mensen geboren onder het sterrenbeeld Ram, een vuurteken, kunnen moedig zijn en worden vaak gekenmerkt door doorzettingsvermogen en een energieke houding. Woorden die bij Rammen horen zijn passie en avontuur.
Hun neiging tot dominant gedrag en roekeloosheid, kunnen zich als minder positieve eigenschappen laten zien.. Hier vind je waarom wij de combinatie van deze drie edelstenen adviseren om de Rammen te ondersteunen.
Edelstenen Sterrenbeeld Ram

Monkey mind
30 kaarten en instructieboek – Carolyn Kanjuro

Paul smit noemt het “Muppets”, Carolyn Kanjuro noemt het een aapje dat in ons hoofd zit en ervoor zorgt dat onze gedachten alle kanten op schieten zodat we weinig focus hebben en emoties vaak de overhand krijgen. Deze praktische kaartenset helpt kinderen en tieners door middel van mindfulness oefeningen de baas te worden over dat aapje en aanwezigheid in het hier en nu te oefenen.

Mirte uit de Andes

 Blog van Marga Boutkan

Met een geur die lijkt op een combinatie van zachte eucalyptus en oranjebloesem met een ondertoon van olibanum is Mirte uit Peru heerlijk in je huis. De slijmoplossende en antiseptische werking kan je ondersteunen wanneer je de essentiële olie van deze Mirtesoort gebruikt in je olieverdamper of -vernevelaar.

De magie van je geboortedag

Astrologie en Numerologie

De magie van je geboortedag is het meest complete overzicht van voorspellingen op basis van geboortedagen – een synthese van de geheimen van astrologie, numerologie en vaste sterren. Een boek dat je helpt jezelf beter te begrijpen, maar vooral ook een boek dat onderling begrip kan bevorderen. Begrip is altijd de eerste stap naar vreedzaam en vreugdevol samen leven.
Hier lees je meer over de achtergronden van het boek.

Nokiba

Japanse wierook

Zie jij wat de aankoop van wierook betreft door de bomen het bos niet meer? Voor ons staat deze Japanse wierook met stip op 1!

Joss-Sticks Nokiba (Mostuin, Moss Garden), wierook van Shoyeido Incense uit Japan

Zoek je een wat krachtigere geur? We zoeken graag met jou naar de geur en soort wierook die precies past. De een zweert al 30 jaar bij de zoete geur van de Indiase Nag Champa, de ander houdt meer van de sterke geur van kerkwierook, zoals Olibanum. We hebben het allemaal, dus kom lekker snuffelen.

Aroma vernevelaar Petit

Primavera

Handig om altijd mee te nemen – klein, praktisch, elegant.

Een heerlijk geurmoment voor onderweg! Lekt niet en door het kleine formaat zorgt deze handige vernevelaar voor aangename geurpauzes in het dagelijks leven, waar we ook zijn. Het draadloze apparaat in een elegant design ligt comfortabel in de hand, kan met een simpele beweging worden geactiveerd en betovert onmiddellijk de zintuigen met een zachte geurnevel. Je favoriete geur is altijd binnen handbereik en bevordert de innerlijke balans met een verfrissend geurende mini-break.
Een klein prijsje voor een super apparaatje 🙂

De Queen of Water
Crystal Water Bottle

Kraanwater wordt met behulp van prachtige edelstenen getransformeerd in zacht, licht en vitaal water.
De edelstenen veranderen de smaak, samenstelling en energie van het (kraan)water, afhankelijk van de edelsteen-variant.
De fles heeft een dubbele bodem, speciaal voor de stenen. Zo raken ze het water niet en is het helemaal veilig.
Je leest hier meer over dit mooie product.

Tag Pleiade Tilburg op Instagram

en maak elke maand kans op een Pleiade cadeaubon van € 50,00!
De Pleiade cadeaubon is te besteden in de winkel of in de webshop.

Onze openingstijden vind je op de homepage van onze site.

Alle goeds voor jou en tot snel!

Wij wensen je een  maand vol liefde, gezondheid en samenzijn en verheugen ons op je bezoek.

Ben je tevreden over Pleiade? Dan zou het heel fijn zijn als je een review achter wilt laten bij Google .
Heb je tips of klachten dan horen wij die heel graag per mail. 

Alle goeds voor jou en tot snel!

Gerelateerde berichten