Lieve Pleiade vriend of vriendin,

VERANDERINGEN
Niets zo veranderlijk als de mens, het leven en Pleiade. Ken jij dat ook, dat je bij veranderingen eerst altijd de neiging hebt om tegen te stribbelen? “Het gaat toch goed zo?” En als je dan schoorvoetend meegegaan bent in de verandering, moet je achteraf toegeven dat het toch eigenlijk best een verbetering is. Bij mij gaat het in elk geval vaak zo. Ik heb digitalisering van de winkel dan ook heel lang tegengehouden maar ben nu helemaal om.

PLEIADE-MEMBER
Super leuk vind ik dat we de mogelijkheid konden creëren om jou als Pleiade-member op te nemen in het nieuwe systeem. Dat brengt allerlei voordelen met zich mee die we hier voor je op een rijtje hebben gezet.

VACATURE
Ander belangrijk nieuws is dat we een vacature hebben voor een flexibel in te zetten winkelmedewerker. Lees hier wie we zoeken. Wellicht pas jij bij ons of ken je iemand die zoekt wat wij bieden.

TIPS
Heb je nu eindelijk tijd om bij ons te komen snuffelen? Hieronder vind je tips en ideeën.

We hopen je binnenkort te zien in de winkel of te kunnen helpen via de webshop.

Een warme groet,
Namens het Pleiade team,
Vero

Ring met gedroogde bloemetjes

Om het hele jaar te kunnen genieten van de vrolijke bloemen van de zomer zijn ze gedroogd en in een ringetje van hars gegoten.
Elke keer dat je naar je hand kijkt word je er blij van.

Koperen drinkfles

Drinkflessen van koper (tamba) worden in India al meer dan 2000 jaar gemaakt en gebruikt.

Volgens de oude Indiase leer van Ayurveda helpt het drinken van water uit een koperen fles om de drie energieën die door het menselijk lichaam circuleren, de Dosha’s (Vata-lucht element, Kapha-water element en Pitta-vuur element), te balanceren.

Geurlamp voor essentiële olie

Heerlijk om jouw etherische olie te verdampen om precies die sfeer in je kamer te voelen die jij wilt. Je kunt kiezen voor een vernevelaar, een geursteentje of voor een aromalamp.
De kleine gaatjes in dit leuke ontwerp van geurlamp met levensboom geven een heel speels effect als je theelichtje brandt.

De Stenenbijbel

spirituele informatie voor de liefhebber van edelstenen

Ben jij niet alleen geïnteresseerd in vindplaats en samenstelling van je edelstenen maar wil je graag snuffelen in een boek over wat Robert Simmons voelt bij de spirituele werking van kristallen, dan ga je zeker genieten van zijn boek met 390 beschrijvingen.

Abalone schelp

Ongelofelijk mooi zijn ze, onze nieuwe Abalone- of Pauaschelpen. Wij gebruiken ze voor reinigingsrituelen met salie, om onze edelstenen te verzorgen met behulp van de reinigings- en oplaadset en gewoon als decoratie in ons huis.

Zilveren armband met Amazoniet

Linden Design

Amazoniet kan je helpen bij het loslaten van oude emoties die niet meer horen bij het NU. Je kunt ze herkennen, zien dat ze bij het verleden horen en zonder oordeel laten gaan. Zo komt er ruimte voor een nieuwe fase met minder ballast.
Wanneer je het bewust draagt, kan dit armbandje of een ander sieraad van Amazoniet voor jou een anker zijn dat jou steeds weer hieraan herinnert.

Tag Pleiade Tilburg op Instagram

en maak elke maand kans op een Pleiade cadeaubon van € 50,00!
De Pleiade cadeaubon is te besteden in de winkel of in de webshop.

Onze openingstijden vind je op de homepage van onze site.

Alle goeds voor jou en tot snel!

Wij wensen je een  maand vol liefde, gezondheid en samenzijn en verheugen ons op je bezoek.

Ben je tevreden over Pleiade? Dan zou het heel fijn zijn als je een review achter wilt laten bij Google .
Heb je tips of klachten dan horen wij die heel graag per mail. 

Alle goeds voor jou en tot snel!

Gerelateerde berichten