Lieve Pleiade vriend of vriendin,

Liefde, vriendschap, collegialiteit, mededogen en verbondenheid zijn de gevoelens die in het Pleiadeteam gelukkig veel sterker zijn dan de tegenstellingen, andere visies, hoog oplopende emoties en twijfel. Net als in veel andere groepen mensen worstelen ook wij met onze houding tegenover alles wat met Covid en de daaruit voortvloeiende maatregelen te maken heeft.
Wat voor ons het belangrijkste is, naast het zorgen voor onszelf en elkaar, is dat we Pleiade willen laten voortbestaan om het lichtpunt te blijven dat het voor velen steeds is.

Wij hopen dat je aan de sfeer in de winkel kunt voelen wat voor ons de dieper liggende reden is om het werk te doen dat we doen: Wij creëren een plek waar liefde en licht voelbaar zijn in wat we doen en wat we verkopen. Wij hopen dat onze klanten het voelen, in zich opnemen en doorgeven.

Hoe mooi is het om te bedenken dat we met z’n allen met de gebaren en geschenken die we in deze feestmaand uitdelen een verschil maken, de wereld mooier en liefdevoller maken.

We hopen jou binnenkort te ontmoeten, in de winkel of online en wensen je een warme en gezellige tijd.

Namens het Pleiade team,
Vero

De kracht van stenen en kristallen

insider-tips

Waar komt onze kennis van edelstenen vandaan? Hoe kan het dat edelstenen je kunnen helpen? Hoe kun je edelstenen gebruiken in je dagelijkse leven en hoe kies je een passende steen? Je leest erover in onze laatste blog.

Silvaé Roségoudkleurig geursieraad

Een heel bijzondere en handige manier om te profiteren van de eigenschappen van je essentiële olie: druppel hem op een van de bijgeleverde vilten pads van je Silvaé geurhanger.
Ideaal voor jou als je een gevoelige huid hebt, een anti-allergeen sieraad zoekt en de hele dag wilt genieten van jouw favoriete geur.

Joy of Life

Primavera geurmengsel

Deze heerlijk sprankelende en verfrissende geur met o.a. Grapefruit, Kruizemunt en Limoen ondersteunt je immuunsysteem, verlicht zwaarmoedigheid en werkt activerend. Je gebruikt hem in je diffuser of aromalamp of druppelt hem op je geurhanger.

Edelstenen voor kinderen

Ulla Rosenberger

Bijzonder hoe populair edelstenen in deze tijd zijn bij vooral jonge mensen. Door de informatie die vanuit social media de kinderen bereikt groeit het interesse enorm. Wij vinden dat uiteraard erg leuk, mineralen en kristallen zijn voor ons immers al meer dan 30 jaar een deel van ons leven.
Laat je kind kennismaken met de magische krachten van edelstenen door dit praktische en informatieve boek. Een mooie combinatie kun je maken door er als cadeautje een knuffelsteen aan toe te voegen.

Vraag hulp aan de engelen

Boek en orakelkaarten voor tieners

We leven in een tijd van grote uitdagingen, zeker voor jonge mensen. Deze mooie kaarten kunnen je stimuleren om jezelf te leren kennen en na te denken over wat je van je ervaringen kunt leren en van de hindernissen die je tegenkomt. Gebruik ze op de momenten waarop je het moeilijk hebt om een probleem op te lossen, je gestrest bent voor een examen of je je gewoon down voelt, ook al weet je niet waarom.
Een bijzonder cadeau voor tieners en jong volwassenen.

Lotusboom met Chakra-sfeerlichten

Sfeervolle verlichting maakt ons huis tot een plek waar we ons graag terugtrekken. Wat een mooie blikvanger is deze sfeerlichtboom. Kies je liever voor sfeerlichten in andere kleuren? Dan neem je even contact met ons op en stellen we de boom naar jouw wens samen.

Knuffelsteen pakketje Labradoriet

‘Bescherm jezelf’

In dit mooie edelsteen pakketje vind je een Mooqi kaartje. Samen met een bijbehorende edelsteen in een wit organza zakje.

Een lief cadeautje om te geven, of fijn om voor jezelf te ontvangen. Achterop het kaartje kan je een boodschap schrijven.

Onyx hanger ‘Carry Through’

zilver
Heb je nu al plannen om in januari nu eindelijk je voornemens uit te gaan voeren? Stop je met een nare gewoonte? Start je met een andere manier van leven?
Deze mooie hanger kan een steuntje in je rug zijn. Onyx is een steen die je kan helpen om voornemens uit te voeren en vol te houden.

Koshi Windchimes
prachtige klanken in bamboe

Koshi chimes zijn windorgels, geïnspireerd op de vier elementen. Ze zijn er in vier stemmingen, elk met zijn specifieke klankkleur: Ignis (vuur), Aria (lucht), Aqua (water) en Terra (aarde).
Beweeg de windgong zachtjes heen en weer, terwijl je het koord vasthoudt en laat je verrassen door het samenspel van zuivere, heldere tonen dat dan ontstaat. De ontspannende melodieën geven vreugde en harmonie.

Rozen cologne
uit Peru

Als je niet blij bent met al die chemische geurtjes van de ontsmettingsmiddelen die overal gebruikt worden voor onze handen, dan raden we je aan je eigen handenreiniger bij je te dragen. Vul een sprayflesje met Rozencologne, Floridawater of een van de andere colognes op basis van alcohol om zo voor je eigen heerlijk geurende hygiëne te zorgen.

Bijna 8 jaren hebben wij in de ruimte(s) achter onze winkel activiteiten gefaciliteerd die bewustzijnsgroei en gezondheid bevorderen.
Na lang overwegen hebben we de beslissing genomen onze volledige inzet te richten op de winkel zelf.

Heel graag blijven we je doorverwijzen naar al die fantastische en inspirerende therapeuten en coaches die bij ons gewerkt hebben. De behandelingen zullen dan wel niet meer op onze locatie zijn maar bevelen we nog steeds van harte aan.
In onze folderwand vind je praktijken op divers gebied, van yoga tot chiatsu, qi gong en massage.

Wij hopen in de toekomst weer avond-workshops aan te kunnen bieden in de winkel.

Aanraking

Gastblog door Chantal van Heumen
Mana Gezondheidspraktijk
Knuffelen, aanraken, het is beladen geworden door 2 jaar Covid in ons leven.
Therapeuten, coaches en leraren worden daar in hun werk dagelijks mee geconfronteerd. In dit gastblog lees je hoe Chantal er persoonlijk en in haar gezondheidspraktijk haar weg in vindt.

Tag Pleiade Tilburg op Instagram

en maak elke maand kans op een Pleiade cadeaubon van € 50,00!
De Pleiade cadeaubon is te besteden in de winkel of in de webshop.

Wist je dat we onze openingstijden regelmatig aan moeten passen als regels veranderen? Wil je weten welke tijden je welkom bent? Volg ons dan op facebook of instagram.
De huidige openingstijden vind je onderaan de homepage van onze site.

We zijn gesloten op 25 en 26 december 1 januari en 3 januari.

Alle goeds voor jou en tot snel!

Wij wensen je een  maand vol liefde, gezondheid en samenzijn en verheugen ons op je bezoek.

Ben je tevreden over Pleiade? Dan zou het heel fijn zijn als je een review achter wilt laten bij Google .
Heb je tips of klachten dan horen wij die heel graag per mail. 

Alle goeds voor jou en tot snel!

Gerelateerde berichten