Laden Evenementen

« Alle Evenementen

oktober 22 @ 10:30 - 17:30

Evenementen Navigatie

Gegevens

Datum:
oktober 22
Tijd:
10:30 - 17:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, ,

Locatie

Pleiade
Nieuwlandstraat 36
Tilburg, 5038 SP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
013-5361286
Site:
www.pleiadetilburg.nl

Tarot- en Numerologie consulten

Wij, Christel en Gemma, hebben ieder een heerlijke passie: Christel de Tarot en Gemma de Numerologie!

Onze passie delen wij graag met jullie en wel op donderdag 22 oktober 2020 bij Pleïade, dat hiervoor een inspirerende locatie is.
Wij zijn hier die dag aanwezig van 10.30 tot 17.30 uur. Op deze dag geven wij ieder afzonderlijk 7 individuele sessies: Christel 7 Tarot duidingen en Gemma 7 Numerologische duidingen. Elke sessie duurt ongeveer 45 minuten.
Omdat 22 oktober de eerste keer is dat wij samen bij Pleïade zijn en omdat wij graag onze passie met jullie delen, hebben we speciaal voor deze dag een actie prijs: i.p.v. €45 per sessie nu €35!
En… als jij jezelf of een ander alle twee de sessies wilt/laten ervaren, dus zowel de Tarot als de Numerologie, dan hebben we voor jou de speciale prijs van €60 Wat een mooi cadeau is dat!

Mocht je n.a.v. het lezen van onderstaande tekst geïnteresseerd zijn in de Tarot en/of de Numerologie, neem dan contact met ons op door een bericht te sturen naar tarot-numerologie@gmx.com met vermelding van jouw naam en telefoonnummer dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op en bespreken we alle praktische zaken. In deze toch wat onduidelijke tijd vanwege Corona, is het moeilijk om op voorhand alles al geregeld te hebben. Vandaar dat we de praktische zaken beter persoonlijk kunnen bespreken.
Rest ons voor nu je veel leesplezier te wensen over onze passies!

TAROT

Mijn naam is Christel Pieterse en ruim 26 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met de Tarot via Cees Backx uit Breda. Hij is mijn Tarot Meester geweest en hij heeft mij geregeld mee genomen naar België, om samen voor een groep mensen Tarot duidingen te doen. Wat genoot ik van deze avonden!  Ik werd me bewuster en nog steeds, dat de Tarot duidingen echt mooie inzichten kan geven en inspirerend kan zijn voor mensen.

De afbeeldingen van de Tarotkaarten zie ik als een spiegel van je onderbewustzijn en ze openen de toegang naar diepere lagen in jezelf. Zo kan de Tarot je waardevolle inzichten geven in de eigen persoonlijkheid. Ook kunnen de kaarten ideeën laten uitkristalliseren en helpen bij het nemen van beslissingen.

Inzicht vanuit de duiding van de Tarot kaarten kan verandering van bewustzijn teweeg brengen, waardoor je in het NU beter om kunt  gaan met diverse aspecten van het leven zoals familie, vrienden, liefde, werk, zelfontwikkeling end..

De tarotkaarten lossen het niet op voor jou, dat mag jezelf doen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je leven. De tarot voorspelt geen toekomst, het is geen waarzeggerij. Wel kan de Tarot legging aangeven hoe een kwestie zich mogelijk kan ontwikkelen als je alle inzichten hebt.

Hoe gaat een Tarot legging in zijn werk? Jij als cliënt stelt een open vraag  m.b.t. jezelf waar je meer inzicht in wilt hebben. Bijvoorbeeld: Wat kan ik doen om weer meer plezier in mijn werk te krijgen? of: Welke inzichten heb ik nodig ten aanzien van mijn moeizame liefdesrelatie met mijn partner. Als jij jouw vraag gesteld hebt, schut ik de kaarten en leg ik deze als een waaier op tafel. Jij wijst met je linkerhand ( links staat voor het onderbewuste) 10 kaarten aan. Deze worden op een specifieke manier neergelegd: het Keltisch kruis. Dan vertel ik wat de kaarten voor je vraag betekenen en zo krijg je inzichten waar je mee verder kunt. Een consult duurt ongeveer 45 minuten. En aan het einde ervan hoop ik dat je vraag beantwoord is en dat je met voor jou waardevolle inzichten naar huis gaat.

 

NUMEROLOGIE

Laat ik mijzelf en mijn Passie nader aan je voorstellen: mijn naam is Gemma en ik ben sinds een aantal jaren in de ban van Numerologie!

Numerologie: spelen met de energie van cijfers en getallen, is niet alleen leuk en boeiend, maar geeft ook inzichten in jezelf en een ander die heel verhelderend en waardevol kunnen zijn.

Althans zo heb ik het zelf ervaren. De duiding van mijn Missie, Kern en Inspiratiebron heeft mij het inzicht gegeven waarom ik soms zo’n behoefte heb aan structuur en logica en tegelijkertijd dat ik soms een beetje een chaos in het geheel breng.

Zo zou een sessie numerologie voor jou ook kunnen zijn: een speelse luchtige manier om jezelf, je uitdagingen en valkuilen en jezelf in relatie tot een ander, nog beter te leren kennen.

Ik verheug me erop jou bij Pleïade te ontmoeten en de energie van jouw cijfers en getallen te mogen duiden.

Daarnaast is het die dag mogelijk om na te gaan hoe jij je Missie met behulp van een edelsteen kunt doen activeren of versterken.

Edelstenen zijn Schatten van de Aarde die zulke mooie energie in zich hebben die zij graag aan de mensheid schenken als wij er respectvol mee om gaan.

De energie van elk cijfer en getal vibreert mee met de energie van bepaalde edelstenen en het zou mooi zijn dit zelf te kunnen ervaren.

Geef jezelf dit alles cadeau: de sessie Numerologie en de daarbij behorende edelsteen voor een speciale prijs van €35 op deze dag bij Pleïade.