Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

1 april 2020 @ 19:00 - 22:00

Evenementen Navigatie

Gegevens

Datum:
1 april 2020
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, ,

Ademcirkel – Ontdek de magie en kracht van de verbonden ademhaling onder begeleiding van live muziek

 

Ben jij klaar voor een innerlijke reis?

Tijdens deze avond gebruik je je ademhaling als medicijn; daar waar spanning wordt vastgehouden maken we weer ruimte voor doorstroming. Alle zorgen mogen worden vergeten en alle stress laten we los, om zo weer contact te maken met onze innerlijke belevingswereld. Ook gaan we met een intentie de ademsessie in, want wat vaak gebeurd is dat je lijf antwoord geeft op de vragen en verlangens waar jij mee rondloopt.

Marieke neemt je mee op reis aan de hand van verschillende ademhalingsoefeningen die je mag uitvoeren terwijl je zo ontspannen mogelijk ligt. Annabel begeleidt deze sessie muzikaal met haar prachtige rustgevende zang en instrumenten als de gitaar, harp, windgong en kalimba. Dit maakt het ontspannen en naar binnen keren nog dieper en fijner.

Ademwerk is uitermate geschikt wanneer:

– je open staat voor een andere manier van heling
– je contact wil maken met je eigen waarheid & wijsheid
– je oude stukken uit het verleden wil toe- en loslaten
– je de boodschap van een fysieke klacht wilt onderzoeken
– je jouw bewustzijnsniveau wil vergroten
– je emoties en opgekropte spanning wil verwerken

Deze avond werken we ook met aanraking (drukpunten) en essentiële olie (wanneer gewenst).
Geef jezelf een cadeautje van zachtheid en liefde, een avond waar je echt even alleen met jezelf bezig hoeft / mag zijn.
Matrasjes, schapenvachten, dekentjes en oogkussentjes zijn aanwezig. Advies; trek een warme comfortabele outfit aan en neem dikke sokken mee.

Er is plek voor 12 deelnemers
Kosten: 35 euro incl. BTW
Reserveren via e-mail: mail@mariekeverboord.nl

Over de docenten:
Marieke kwam na een postnatale depressie in contact met ademtraining, en voelt zich sindsdien vele malen beter. Ze is zich sindsdien volop gaan verdiepen in verschillende vormen van helende ademhaling, heeft aan veel verschillende ademcirkels deelgenomen door het hele land en is de opleiding tot holistisch ademcoach gaan volgen bij Herleva. Haar missie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de verbonden helende ademhaling en elke dag te blijven leren en ontdekken wat er allemaal nog meer mogelijk is op het gebied van ademen en ontspanning.

Annabel is muzikante, beeldend kunstenaar en yoga docente.
Ruim 10 jaar heeft Annabel ervaring met verschillende vormen van Yoga. Het gaf haar balans in een drukke wereld, en er ontstond ruimte om diepere lagen van het lichaam en geest te onderzoeken.

Na een aantal jaar in Bali te hebben gewoond besloot ze terug te keren naar Nederland om daar haar Yin Yoga 200hr diploma te behalen en haar passie te delen. Daarna volgden verdieping in hormoonyoga en chinese elementen in Bali, Restorative en Power Yoga in Nederland. Ze ontdekte de mooie combinatie van yoga en live muziek en begon zo ook live muziek te brengen in haar yoga lessen, en andersom ook yoga meer te verbinden met haar concerten. Zo ontstonden ontspanningsconcerten waar je helemaal kan loslaten bij live muziek.–

Vriendelijke groeten,

Marieke Verboord