Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

21 juli 2018 @ 13:00 - 17:00

€39

Evenement Navigatie

Gegevens

Datum:
21 juli 2018
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€39
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Pleiade
Nieuwlandstraat 36
Tilburg, 5038 SP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
013-5361286
Website:
www.pleiadetilburg.nl

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.

Inzichten- en healingsessies – mini workshop door Johanna Kleipool

  1. Om te beginnen reik ik je tijdens deze mini-workshop een andere kijk op het leven aan, die gebaseerd is op de kwantumleer.
    Als je er alvast meer over wilt weten, kun je de eerste twee video’s bekijken van de videoserie die gemaakt is door Alejandra Casado, en die ik uit het Spaans vertaald heb. Deze video’s zijn te vinden op Youtube: MerkabaLight, Afspeellijsten, maar je kunt ook direct hier klikken.
    Je leert om de toekomst bij je leven te betrekken, zodat heden, toekomst en verleden verbonden worden, waardoor je verleden niet meer zo zwaar aanvoelt en je intuïtie verhoogt. Ook leer je hoe je ‘s nachts voor het slapen gaan, je jezelf kunt afstemmen op bepaalde referentiepunten van jezelf.
  2. Vervolgens help ik je om -op een eenvoudige manier- helderheid en inzichten te krijgen over jouw eigen steeds weer terugkerende thema’s, problemen, situaties met je medemensen plus je eigen emoties daarop. Daardoor krijg je een duidelijk beeld van jezelf -en van het ‘programma’ dat je in het leven hebt gekozen-. Van al die thema’s leer je enorm veel! Maar hoe lang ga je ermee door? Wanneer je zelf dat wilt, kun je deze thema’s stuk voor stuk afronden. Jij bent ooit met die thema’s begonnen en jij leert hoe jij die zelf weer kunt beëindigen. Dat kan niemand anders dan jijzelf. Je hoeft niets met anderen te delen. Je kunt dit werk zowel privé, als in groepsverband doen. Het is vanzelfsprekend dat in een privë-sessie jouw persoonlijke thema’s nog meer aandacht krijgen.
  3. Verder gaan we energieën die helemaal niet van jou zijn, op een veilige manier helpen afvoeren. Hoe vaak ben je moe, of heb je het gevoel dat je een stap naar voren doet en dan weer twee stappen terug?! Energieën die niet van jou zijn, worden liefdevol naar De Bron gebracht en delen van jou die je kwijt was, krijg je –na een opschoning- aan het einde van de sessie weer terug, in het hier-en-nu, in liefde en balans, in vreugde en vrijheid!
  4. Door die inzichten komt de healing van binnen uit en dan ben je weer helemaal schoon en compleet!