Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

februari 13 @ 15:30 - 16:30

|Terugkerend Evenementen (Bekijk alle)

One event on 24 april 2019 at 15:30

One event on 22 mei 2019 at 15:30

Evenementen Navigatie

Gegevens

Datum:
februari 13
Tijd:
15:30 - 16:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
,

Sound Journey – Klankreis met Elise van Meene

Elke 2e en 4e woensdag van de maand zal Elise van Meene een uur een Klankreis verzorgen in de Stadsoase. Elise, medewerkster van Pleïade en kunstenares in woord, beeld en klank, zal je meenemen op een reis die voor ontspanning, rust in het lichaam en in de geest kan zorgen.

Met haar jarenlange ervaring op gebied van muziek en klank zet ze een bijzondere setting neer waar de klanken je begeleiden naar binnen, naar contact met jezelf. De trilling van de instrumenten zorgt voor een diepgaande massage, waardoor het lichaam in een staat van ontvankelijkheid kan komen.

Ze zal gebruik maken van de klankinstrumenten die in Pleïade beschikbaar zijn. Hierdoor kun je tegelijkertijd ook kennis maken met het assortiment van bijzondere instrumenten die in de winkel te koop zijn, en kan zo ontdekken en ervaren wat bij jou past.

De Klankreis is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor kinderen. Hoewel de ruimte ingericht zal worden als een ligconcert, heeft het klankconcert een open en toegankelijk karakter waardoor er veel mogelijk is. Elise beweegt graag mee met wat er op dat moment aanwezig is, en zal dan ook inspelen op de behoefte van diegenen die voor haar liggen.

Dit evenement is een perfecte rustpunt in de week, voor jezelf én voor je familie en vrienden.

De Klankreis zal starten om 15:30 en duren tot 16:30. De deur zal 10 minuten van te voren open zijn, zodat je het jezelf gemakkelijk kan maken. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@pleiadetilburg.nl. Vermeld daarbij met hoeveel personen je komt indien je niet alleen komt.

Investering:

  • Volwassenen €12,50
  • Kinderen en jongeren tot 18 jaar €6,00
De betaling graag afronden aan de kassa voordat je naar binnen gaat.