Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

17 april 2019 @ 20:00 - 22:00

€10

Evenementen Navigatie

Gegevens

Datum:
17 april 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€10
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , ,

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Leuke mannen en Krachtige vrouwen – Interactieve lezing door Peter Houtman

Een interactieve lezing van Peter Houtman, die erkenning geeft aan zowel mannen als vrouwen, handvatten en perspectief biedt, de zon weer laat schijnen in relaties en harten weer doet opengaan. Peter Houtman begeleidt en traint reeds 23 jaar mannen en vrouwen om tot liefdevolle relaties te komen, zowel met zichzelf als met anderen.

 

Als ik aan vrouwen vraag: “Wat voor een man zoek je eigenlijk?”, dan is steevast het antwoord: ‘Een leuke man’. Als ik mannen de vraag stel: “Wat voor een vrouw zoek je?”, dan geven veel mannen het antwoord: ‘Een sterke vrouw’. Maar, wat verstaan vrouwen onder een ‘leuke man’ en wat verwachten vrouwen dan van jou als man? En wat verstaan mannen onder een ‘krachtige vrouw’ en wat verwachten mannen dan van jou als vrouw? In de interactieve lezing voor mannen en vrouwen over ‘Leuke mannen en Krachtige vrouwen’ gaat Peter Houtman in op hoe deze verwachtingen hebben te maken met de ervaringen die zijn opgedaan in de gezinnen van herkomst. Zodra de roze wolk van de verliefdheid in de relatie is verdwenen begint het pas. Dan doen we alles naar elkaar wat we bij onze ouders hebben geleerd of als reactief gedrag zijn gaan ontwikkelen. We doen alles waarvan we als kind heilig verklaarden ‘zoals mijn ouders het doen, zo ga ik het later nooit doen!’. Gezien de vele scheidingen blijkt dat veel mannen en vrouwen het met elkaar in een relatie niet redden met dát wat opvoeding en scholing heeft gebracht. Er is dus meer nodig om in een relatie naar de volgende fase te kunnen komen.

Peter Houtman neemt mannen en vrouwen in de interactieve lezing ‘Leuke mannen en Krachtige vrouwen’ mee om illusies te ontzenuwen. Mee in voorbeelden om met jezelf en de ander te komen in de volgende fase. De fase die gaat over liefde, over de ander kunnen laten, de ander ondersteunen om bij zichzelf uit te komen, het eigen levensonderzoek te doen en in het leven in liefde te kunnen floreren. Daar is soms behoorlijk wat persoonlijk werk voor nodig. En dat terwijl het ‘normale leven’ van huishouden, werk en zorg voor kinderen, gewoon doorgaat. Wat een opgave!

Peter Houtman neemt je mee voorbij de onmacht, voorbij je verdriet en teleurstellingen, voorbij de angst om nog opnieuw een relatie aan te gaan. Daarom werkt hij met erkenning, biedt perspectief en reikt handvatten aan om nieuwe stappen te kunnen zetten in de relatie of op weg naar een nieuwe relatie. Zodat de zon in je leven weer kan schijnen en jij je hart weer kunt openen. Op weg naar ‘Krachtige leuke mannen en Leuke krachtige vrouwen’!

 

Peter Houtman is individueel en relatietherapeut. Traint mannen en vrouwen om te komen tot liefdevolle relaties en in het onderzoek naar hun zielsbestemming.

Komende activiteiten voor mannen: Mannenzweethut op zondag 12 mei, Vierdaagse Vaders en Zonen (van 10 – 17 jaar) op Avontuur in de Ardennen van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni.

Voor mannen en vrouwen: Individuele en relatietherapie, de Zomerwendezweethut op zondag 23 juni. Na de zomer starten de nieuwe trainingen en activiteiten voor mannen: De training ‘Leuke mannen’ en de jaartraining “Mannen in ’t wild”, en activiteiten en trainingen voor mannen en vrouwen o.a. de ‘Verdiepingsgroepen Zielsgelukkig’ en zweethutten.

Voor meer info: p.houtman@planet.nl / www.peterhoutman.nl / 0411-602305

Vanaf 19.30 is het Bio Café geopend voor een lekkere koffie of thee. Je kunt dan nog een beetje snuffelen in de winkel als je wilt.

Om 20.00 begint de lezing.

Bestel hiernaast je ticket en wees zeker van een plek.