Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

februari 14 @ 19:00 - 21:00

Evenementen Navigatie

Gegevens

Datum:
februari 14
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , ,

Nordic Shamanism – Christer – Avondworkshop

 

De workshops van Christer zijn zeer krachtig!

Christer zal in deze workshops de energie behoorlijk opschroeven om zo onze diepere stukken, waar we vaak al tijden voor weglopen, naar boven te halen en te helen. Dit kan intens voelen, maar hoe minder de weerstand is des te beter. Het idee is te zijn met wat opkomt, ermee te ademen en vervolgens los te laten. Hoe meer we dit durven toe te laten, zonder oordeel, des te meer kan Christer voor ons betekenen.

Er zullen in deze setting oefeningen gedaan worden waarbij we ons openen en een van de tools die Christer vaak gebruikt is klank. Naast dat hij deze zelf maakt vind hij het belangrijk dat de deelnemers hier zelf ook aan deelnemen, dit zodat er ruimte ontstaat in het systeem (het gaat hierbij om het maken van simpele klinkers). Hierdoor leren we om onze eigen ruimte in te nemen. Tijdens het gehele proces zal hij alles aan lage vibratie (karma, emoties en pijnen) die niet meer dienen overnemen en voor ons afvoeren. Hij doet dit in razendsnel tempo.

Deze workshops zijn puur gericht op het loslaten van alle ballast en het thuiskomen bij jezelf. Hierdoor zal je steeds meer leren leven vanuit je kern en het leven in al zijn lagen moeiteloos ervaren.

Bijdrage

25,- euro

In de periode van zijn aanwezigheid in Nederland kunnen er tevens privésessies van een uur geboekt worden en worden er op maandelijkse basis dag-workshops, evenals weekend-workshops en sound-healings van 2 à 3 uur georganiseerd.

Graag zien we jullie terug op een van onze toekomstige projecten.

Toekomstige Workshops:

Wilt u meer weten over onze toekomstige projecten kijk dan op:

www.nordicshamanism.nl

Aanmelden:

Toni Bruinen
 06-55855568