Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

april 10 @ 19:30 - 21:15

Evenementen Navigatie

Gegevens

Datum:
april 10
Tijd:
19:30 - 21:15
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , , ,

Extra lange Oase van Stilte – Klankschaal Ligconcert – John Burggraaf

EXTRA LANGE EDITIE – OP VELER VERZOEK 🙂
In plaats van 50 minuten, speelt John anderhalf uur (90 minuten).

Kom lekker ontspannen van dit avondconcert, onze ‘Oase van Stilte’! Dan kun je hierna ook nog heerlijk van een diepe nachtrust genieten!

Tijdens dit concert lig je comfortabel te luisteren naar John’s prachtige klankschalen en zijn intuïtieve en zeer prettige manier van spelen. John stopt veel zorg, rust en tegelijkertijd intensiteit in zijn manier van spelen. Je zult merken dat dit veel verder gaat dan luisteren naar klankschalen. De vibraties van de helende klankschalen dringen diep in je wezen door.

John is gediplomeerd Peter Hess® klankschaalmasseur.

Geef je in alle ontspanning over aan dit rustgevende concert waardoor je een meditatief moment voor jezelf hebt. Er hoeft even helemaal niets.

Over John Burggraaf

John is opgeleid als Klankmasseur door het Duitse Peter Hess Instituut en heeft zich daarnaast ontwikkeld als Sjamanistisch Klankhealer. John geeft professionele Klankbehandelingen aan cliënten en ook diepgaande Sjamanistische Klankhealings met verschillende instrumenten (o.a. de Sjamanen trom en stem). Daarnaast is hij bekend vanwege de goed bezochte klankschaalconcerten die hij zijn Oase van Stilte noemt. John is ook internationaal actief met zijn klankhealings en concerten.

Website link: sacredsoundsbyjohn.com
E-mailadres is sacredsoundsbyjohn@gmail.com
Telefoonnummer 0619802463
Het tarief is afhankelijk van het evenement.