Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

29 maart 2020 @ 10:30 - 13:00

Evenementen Navigatie

Gegevens

Datum:
29 maart 2020
Tijd:
10:30 - 13:00
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:

Locatie

Pleiade
Nieuwlandstraat 36
Tilburg, 5038 SP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
013-5361286
Site:
www.pleiadetilburg.nl

Afgelast ! Ontdek Pranic Healing bij Pleïade

Foto @Paige MCFall

Ervaar jij dat je veel of juist weinig energie krijgt van de interactie met bepaalde mensen? Kan de energie van een ruimte jou een prettig of onprettig gevoel geven? Deze energie wordt ook wel levensenergie – prana in het Sanskriet, Chi in het Chinees of Ki in het Japans – genoemd.

In Pranic Healing staat de kennis en toepassing van deze levensenergie ter bevordering van gezondheid, welzijn en een goed leven centraal.

 

In deze interactieve lezing laat Eef* je kennis maken met Pranic Healing en hoe dit te integreren is in je leven.

 

Aan de orde komen onder andere:

  • wat Pranic Healing is
  • waar Pranic Healing op gebaseerd is en waar het vandaan komt
  • hoe beïnvloedt prana jou en de mensen om je heen en hoe kan jij de energie positief gebruiken
  • Pranic Healing in de praktijk
  • een demonstratie van een Pranic Healing behandeling
  • experimenten/oefeningen om zelf te ervaren
  • welke mogelijkheden er zijn om zelf Pranic Healing te leren

 

Pranic Healing is gebaseerd op oude Oosterse geneeswijzen en is een vorm van geavanceerde medische Chi Kung. Master Choa Kok Sui, de grondlegger, heeft veel onderzoek gedaan en zijn bevindingen gebundeld in een praktisch, krachtig en effectief systeem om met levensenergie te werken.

 

Hij heeft goede en veilige technieken ontwikkeld om met prana gezondheid te bevorderen. Door toepassing van Pranic Healing kunnen alle orgaansystemen behandeld worden en ook emotionele en mentale disbalansen aangepakt. Het werkt zowel preventief als therapeutisch en combineert goed met yoga, massage en allerlei andere behandelingen. Het is een complementaire geneeswijze en is niet bedoeld als vervanging.

 

Iedereen die dat wil, kan het leren. Pranic Healing wordt wereldwijd toegepast en onderwezen aan mensen van verschillende achtergronden en culturen.

 

Kom het ervaren en schrijf je in voor deze introductie op zondag 29 maart of 26 april van 10:30 – 13:00 u.

Kosten zijn €30,- inclusief thee en de mogelijkheid voor een korte behandeling.

De ingang van de OASE van Pleiade waar de workshop plaatsvindt is aan de Wingerdhoek op de parkeerplaats achter het zwarte hek.

 

Je krijgt 10 euro korting als je ook deelneemt aan de cursus Superbrain Yoga in de middag (14:00 – 17:30 u).

Tussen de workshops is het mogelijk om in het Pleiade Bio Café een vegan of vegetarische lunch te nuttigen.

 

Meer informatie en inschrijven via eef@soulibri.nl

 

* Eef Bons-Joshi – geboren en getogen in Tilburg, woonachtig in Amsterdam – is een van de gelicenseerde docenten van Pranic Healing in Nederland & België. Vanaf 2013 is ze actief als Pranic Healer en heeft zij zich middels vele cursussen verdiept in deze modaliteit. Eef is zelfstandig ondernemer bij Soulibri waar zij met veel plezier en passie een eigen praktijk voert en Pranic Healing cursussen verzorgd.

Daarnaast werkt ze als docent anatomie & fysiologie bij Amsterdam UMC en Holos Academie, heeft ze als stoelmasseur gewerkt bij meerdere bedrijven en heeft ze een achtergrond in de Bewegingswetenschappen (MSc).

Eef heeft een holistische kijk op de mens, op gezondheid, balans en welzijn en ze is van mening dat kennis van het energielichaam en het goed omgaan met levensenergie een belangrijke toevoeging is aan ieders leven.