Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

8 december 2017 @ 09:00 - 09:45

|Terugkerend Evenementen (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Evenementen Navigatie

Gegevens

Datum:
8 december 2017
Tijd:
09:00 - 09:45
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
,

Locatie

Pleiade
Nieuwlandstraat 36
Tilburg, 5038 SP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
013-5361286
Site:
www.pleiadetilburg.nl

Open Meditatie

Lichaamsoefening en geleide meditatie.

In een klein groepje samen-in-meditatie-zijn blijkt een aangename en doeltreffende invloed te hebben op het beleven van de dag. Bij geregeld bezoek traint het de vaardigheid van ‘het in meditatie zijn’ en brengt het geschenken voor het Leven . Tijdens de meditatie begeleidt Christien je naar het te-rusten-leggen van de geest, het contact maken met de natuurlijke staat en het waarnemen van wat zich afspeelt in jou, in volledige acceptatie.

De opbouw is drie-ledig: welkom en korte inleiding (afgestemd op de aanwezigen mét en zonder meditatie ervaring), oefeningen voor een soepel lichaam en bewust fysiek waarnemen, waarna we geleidelijk overgaan tot een zittende geleide meditatie van ongeveer 15 minuten. Kom gerust eens meedoen!

Begeleiding: Christien Boosten en Esther Smulders


Kosten: (heel graag gepast te voldoen na afloop van de meditatie in het daarvoor in de OASE gereedstaande doosje)
€ 5,00
Studenten en Minima: € 3,00

Aanwezig: meditatiekussens, –stoelen, matten en dekens

Na afloop is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het bio-café van Pleïade met koffie, thee of vers fruitsap, een gezond ontbijt of een heerlijk stukje taart.

LET OP!: 

De meditatie-ruimte is op dinsdag- en vrijdagochtend alleen toegankelijk via de ACHTERINGANG, aan de Wingerdhoek; een zijstraat van de Langestraat. Kom je toch bij de voorkant van de winkel aan de Nieuwlandstraat, loop dan door het steegje twee panden naast de vooringang van Pleïade, naar achteren. Via de looppoort kom je op het omsloten parkeerterrein, dat leidt naar de meditatieruimte. Je kunt er je fiets neerzetten.

Heel graag zachtjes doen met de poort i.v.m. de buren.