Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

april 4 @ 10:30 - 16:30

Evenementen Navigatie

Gegevens

Datum:
april 4
Tijd:
10:30 - 16:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, ,

Locatie

Stal Kelpie
Zandstraat 6
Diessen, Nederland
+ Google Maps
Site:
www.stalkelpie.nl

Pleiade Buiten presenteert: DE KRACHT VAN DE KUDDE – WORKSHOP MET PAARDEN

 

Bij een groep horen en toch helemaal jezelf kunnen zijn, hoe zou dat zijn?
Misschien ken je het: je zit op een vereniging en wanneer je daar naar toe gaat kleed je je net iets anders dan je normaal zou doen. Of tijdens een familiebijeenkomst praat je niet over datgene wat je het meeste bezig houdt.
Vaak houden we ons in of passen we ons aan, bewust of onbewust. Dat kost energie! Herinner je je het kerstdiner of dat personeelsfeestje waar je uitgeput van terug kwam? Je aanpassen is vermoeiend, terwijl wanneer je je vrij voelt de energie ook vrijelijk stroomt. Dan is het juist andersom: wellicht was je moe en zag je op tegen de bijeenkomst en kwam je bruisend van energie weer thuis.

Tijdens deze dag ervaar je hoe het is om lid te zijn van de (paarden)kudde. Je wordt uitgenodigd om te onderzoeken of je je vrij kunt voelen en zo ja: hoe is dat dan voor jou?

Ieder lid van de paardenkudde heeft zijn eigen plek. Dat is niet goed of slecht, dat is gewoon zo. Soms verandert er iets binnen de kudde: bijvoorbeeld een jong paard probeert zijn positie te verbeteren. Dat gaat niet zonder slag of stoot! Daar moet hij moeite voor doen! Het heeft weinig met fysieke kracht te maken: soms is het kleinste paard de leider. Dat is wat we “innerlijke kracht” noemen. Op deze dag kun jij onderzoeken waar jouw innerlijke kracht ligt.

Van harte welkom!

Wanneer: zaterdag 4 april van 10.30 uur- 16.30 uur uur
Waar: Stal Kelpie, Zandstraat 6 Diessen
Kosten: € 95 pp. Dat is inclusief koffie thee koek en sap. Lunch € 7 pp.
Aanmelden: www.stalkelpie.nl ook voor meer info en programma