Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

13 augustus 2020 @ 19:00 - 20:30

Evenementen Navigatie

Gegevens

Datum:
13 augustus 2020
Tijd:
19:00 - 20:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
,

Afgelast! Power Tapping Meditatie door Sandra Bijl

 

We hebben allemaal onze rugzak vol met onze ervaringen en levenslessen, maar ook met negatieve gebeurtenissen. Power Tapping Meditatie helpt je om de rugzak op te ruimen: loslaten, waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten en beter van het nu kunt genieten.

De Power Tapping Meditatie is een geleide meditatie. Ik gebruik daarbij Maleisische ademhalingstechnieken en EFT (Emotional Freedom Techniques).

We beginnen met onze ademhaling om terug te komen in onszelf en de omgeving even te laten voor wat het is. EFT gebruiken we om elke keer iets los te laten en tot rust te komen.

In 2016 kwam EFT op mijn pad. Door EFT kan ik nu, na 30 jaar rugpijn, eindeloos in de tuin werken zonder pijn. Ik heb mijn hoge bloeddruk erdoor kunnen oplossen zonder medicijnen. Met behulp van EFT lukte het me, binnen een half jaar na het onverwachte overlijden van mijn moeder, om al weer plannen te maken voor mijzelf. Die ervaring met EFT wil ik delen en daarmee anderen helpen om met trauma’s en belemmerende emoties om te gaan. EFT gebruik ik in een meditatie vorm, waarbij je negativiteit laat gaan en positiviteit je kracht geeft.

Hierdoor kan je vrij snel heerlijk de stress van de dag laten varen en doe je nieuwe energie op. Iedereen maakt het persoonlijk, want je gaat aan de slag met je eigen situatie.

Lijkt het je wat? Dan zie ik je graag bij Pleïade op elke 2de donderdagavond van de maand,

19uur – 20:30uur. Je kan op elk moment instappen.

Met lieve groet, Sandra

www.Live-Your-Choice.com

Kosten: €10,= per keer

Aanmelden via email meditatie@live-your-choice.com

Met daarin de volgende gegevens:

Locatie Power Tapping meditatie en datum

Je naam, email adres en mobiele nummer.

Mocht het zo zijn dat het RIVM nog niet toestaat om met een groep samen te zijn, dan is de meditatie online te volgen.