Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

juli 4 @ 09:30 - 12:00

Evenementen Navigatie

Gegevens

Datum:
juli 4
Tijd:
09:30 - 12:00
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , , ,

Locatie

Pleiade
Nieuwlandstraat 36
Tilburg, 5038 SP Nederland
Telefoon:
013-5361286
Website:
www.pleiadetilburg.nl

Individuele uitleg Power Tapping EFT door Sandra: los je trauma op

Op zaterdag 4 juli kan je met Sandra individueel afspreken (voor een half uur) en haar ontmoeten en meer informatie over EFT (Emotional Freedom Techniques) verkrijgen. Om in Pleïade de 1,5m afstand te behouden, vinden we dat het met zijn tweeën of drieën het beste te doen is.

Om een afspraak met Sandra te maken, is alleen mogelijk wanneer je in de week voor zaterdag 4 juli een online workshop hebt gevolgd over EFT.

Sandra legt je in deze workshops uit hoe Power Tapping EFT sessie werkt, wat de voordelen zijn en wat de resultaten kunnen zijn. Wanneer je wilt dan kan Sandra dat ook bij jou zelf laten ervaren. Kom luisteren en doe gelijk mee. Je bent van harte welkom.

Voor wie?
Heb jij dagelijks last van een traumatische ervaring, ondervind je stress of heb je te maken met rouw? Of zit je in een burn-out of heb je PTSS? Wellicht heb je andere fysieke of emotionele klachten en ben je geïnteresseerd?

Waarbij kan EFT je helpen?
EFT zorgt voor het ontladen van de negativiteit van je emoties, gebeurtenissen en (lichamelijke) pijnen. Die negativiteit zorgt namelijk voor het gewicht in je rugzak. Door EFT, een vrijwel pijnvrije methode, krijg je weer kracht en energie. De ervaringen en gebeurtenissen zijn er uiteraard nog. Echter ze bepalen je toekomst niet meer, zelfs nooit meer. Je zit gewoon lekkerder in je vel en kan beter van het ‘nu’ genieten.

Over de online workshop (Nederlands en in het Engels)
De online workshops via Zoom zijn in het Nederlands op maandag 29 juni, dinsdag 30 juni van 19:30 tot 21:00; donderdagmiddag 2 juli van 15:00 tot 17:00 en in het Engels op woensdag 1 juli van 19:30 tot 21:00.
Je kan 1x meedoen, of je volgt alle workshops.

Wanneer je dus aanwezig bent geweest bij 1 of meerdere workshops én interesse hebt en je mogelijk wilt aanmelden voor een Power Tapping sessie (EFT), dan kan je voor de zaterdagochtend 4 juli een half uur bij Sandra inschrijven. Je kan dan alles vragen over EFT, de sessies, meditaties en bijvoorbeeld retreats.

De workshops en het gesprek met Sandra zijn gratis. Aanmelden kan via sandra@dissolvingtrauma.com of via sandra@live-your-choice.com. Be on the Happy side of Life