Laden Evenementen

« Alle Evenementen

juli 4 @ 09:30 - 12:00

Evenementen Navigatie

Gegevens

Datum:
juli 4
Tijd:
09:30 - 12:00
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , ,

Locatie

Pleiade
Nieuwlandstraat 36
Tilburg, 5038 SP Nederland
Telefoon:
013-5361286
Website:
www.pleiadetilburg.nl

Power Tapping Workshop: Je trauma oplossen

In deze workshop wil ik, Sandra, je vertellen wat EFT (Emotional Freedom Techniques) voor jou persoonlijk kan doen, hoe het werkt en hoe je zelf aan de slag kan gaan.

Heb jij dagelijks last van een traumatische ervaring, ondervind je stress of heb je te maken met rouw? Of zit je in een burn-out of heb je PTSS? Wellicht heb je andere klachten en ben je geïnteresseerd? Kom luisteren en leren. Je bent van harte welkom.

De workshops zijn gratis en aanmelden kan via sandra@dissolvingtrauma.com.

——
Trauma’s, stress en rouw resulterend in PTSS en burn-out werken verlammend. Ze zorgen ervoor dat je kracht is verdwenen en je dus niet vanuit je kracht kan handelen. Soms gebeurt er iets in je leven, meestal onverwachts, waardoor de voeten onder je uit worden geschopt en loopt de kracht uit je weg. Het kan zijn dat je een traumatiserende gebeurtenis hebt meegemaakt. Je kan daardoor chronische fysieke belemmeringen ondervinden.
Of heb je een dierbare verloren? Iemand die naast je stond, je maatje? Of zit je continu in de stress en hebt geen idee waarom?
Wat je wel weet is dat het heel, heel vermoeiend is. Wat de oorzaak ook is, een trauma, stress of rouw, ga ermee aan de slag. Het hoeft geen belemmering te zijn. Echt. Geloof me. Ik kan het weten.

Wat kan EFT (Emotional Freedom Techniques) voor jou doen?
EFT zorgt voor het ontladen van de negativiteit van je emoties, gebeurtenissen en (lichamelijke) pijnen. Die negativiteit zorgt namelijk voor het gewicht in je rugzak. Door EFT, een vrijwel pijnvrije methode, krijg je weer kracht, je hebt weer energie. De ervaringen en gebeurtenissen zijn er uiteraard nog. Echter ze bepalen je toekomst niet meer, zelfs nooit meer. Je zit gewoon lekkerder in je vel en kan beter van het ‘nu’ genieten.
Leer zelf EFT en hoe je het zelf kan toepassen.

Lijkt het je wat? Dan zie ik je graag.

De workshop is gratis en aanmelden kan via sandra@dissolvingtrauma.com.

Be on the Happy side of Life.