Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

8 november 2017 @ 14:00 - 17:30

Evenement Navigatie

Gegevens

Datum:
8 november 2017
Tijd:
14:00 - 17:30

Locatie

Pleiade
Nieuwlandstraat 36
Tilburg, 5038 SP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
013-5361286
Website:
www.pleiadetilburg.nl

Reiki of Ilahinoor: kies jouw healing – door May Zeelen

Reiki en Ilahinoor healing: twee krachtige en effectieve energetische behandelingen, elk met hun eigen karakter. Deze middag kun je kiezen welke van deze healingen je wilt ontvangen. Ze worden met Hart en Ziel en vanuit een gedegen basis gegeven door May Zeelen (Praktijk Gaia ZelfInZicht).

REIKI
Reiki is een Japans woord, dat “Universele Energie” betekent. Deze energie is aanwezig in alles dat leeft. Tijdens een Reikibehandeling wordt deze energie doorgegeven en vindt ze zelf haar weg in lichaam en geest. Ze werkt daar waar het nodig is, op zowel lichamelijk en emotioneel als op mentaal en spiritueel niveau.
Energiebanen in ons lichaam kunnen geblokkeerd raken door emotionele, mentale of spirituele oorzaken, zoals angst, verdriet, of spanningen. Deze blokkades kunnen klachten en/of ziektes veroorzaken. Reiki zorgt ervoor dat geblokkeerde energiebanen weer vrijkomen. Zo kan de energie weer vrijer stromen en dat levert verlichting van klachten of ziektes op. Bovendien kan een proces ontstaan waarbij onverwerkte ingrijpende gebeurtenissen verwerkt kunnen worden, hetgeen ook bijdraagt aan een betere balans van geest en lichaam; de basis van onze gezondheid.
Tijdens een Reikibehandeling lig je, als cliënt, op een comfortabele behandeltafel of zit je op een stoel. Terwijl op de achtergrond ontspannende muziek klinkt, wordt de Reiki energie via specifieke handopleggingen doorgegeven. Op plaatsen waar je liever niet direct aangeraakt wordt, kan ik mijn handen ook iets boven je lichaam houden. Intieme aanrakingen worden natuurlijk altijd vermeden.

ILAHINOOR
Het woord Ilahinoor betekent “Goddelijk Licht”. Ilahinoor is een zeer krachtige, kosmische energie van een heel hoge frequentie. De Ilahinoor-energie vindt zijn oorsprong in het oude Egypte; in een krachtig morfogenetisch veld dat aldaar werd gebruikt om het Goddelijk Licht in het menselijk lichaam te verankeren.
Ilahinoor-energie werkt zowel op het fysieke lichaam als op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Ze kan de doorstroming in verschillende gewrichtspunten activeren en daarmee blokkades, zoals pijn, opheffen. Ook brengt deze energie de chakra’s in balans, stimuleert ze de samenwerking tussen beide hersenhelften, zorgt ze voor een goede aarding en draagt ze bij aan het bewust worden en verwerken van oud zeer. Ilahinoor verruimt het bewustzijn en bewerkstelligt een diepe ontspanning. Ilahinoor verhoogt de frequentie van ons lichaam, zodat er verbinding met ons Hogere Zelf gemaakt kan worden en we steeds meer ons ware Zelf kunnen worden. Daarnaast voedt en verlicht Ilahinoor-energie onze Aarde.
Net als Reiki wordt Ilahinoor overgebracht via specifieke handopleggingen, terwijl je op een behandeltafel ligt. Intieme aanrakingen worden altijd vermeden.

Ieder ervaart een Reiki- of Ilahinoorbehandeling op een eigen manier. Sommige mensen voelen warmte, kou, tintelingen of een kriebelig gevoel. Anderen voelen schokjes in hun lichaam of worden emotioneel. Soms geven cliënten aan dat ze niets bijzonders voelden tijdens een behandeling. Dat is allemaal normaal en oké. In het algemeen voelen mensen zich na een behandeling ontspannen en licht.

Na de behandeling volgt een kort nagesprek, waarin de behandeling besproken wordt en ik eventueel aanvullende adviezen of oefeningen voor thuis meegeef. Deze kunnen bijdragen aan het herstel van de innerlijke balans en aan het in stand houden daarvan.

Een healing vervangt nooit de arts of andere medisch hulpverleners.

Een Reiki- of Ilahinoorbehandeling duurt ongeveer 45 minuten. Jouw investering bedraagt € 40,- . Je kunt je inschrijven bij May, door het opgeven van je naam, mailadres en telefoonnummer. Geef je a.u.b. ook door welke healing je graag wilt ontvangen? Na inschrijving bel ik je om door te geven welk tijdstip voor jou gereserveerd is, zodat je niet onnodig hoeft te wachten. I.v.m. de huurkosten verzoek ik je de investering vooraf te voldoen. Bij annulering mijnerzijds ontvang je het bedrag natuurlijk retour.

Voor meer informatie en inschrijven kun je contact opnemen met May Zeelen, tel. 06 14061367, mailen naar m-zeelen@ziggo.nl of kijken opwww.gaia-zelfinzicht.nl

Ik hoop van Harte je te mogen ontmoeten!