Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

14 juni 2018 @ 19:30 - 22:00

Evenementen Navigatie

Gegevens

Datum:
14 juni 2018
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
,

Locatie

Pleiade
Nieuwlandstraat 36
Tilburg, 5038 SP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
013-5361286
Site:
www.pleiadetilburg.nl

Verhelderingsavond – Ervaar jouw antwoorden en richting

Alles is altijd aanwezig, dus ook de wijsheid, kennis en informatie die we verlangen. Toch ervaren we vragen, dilemma’s, zoektochten en de behoefte aan helderheid. Dat komt omdat we onze blik vaak onbewust beperken, terwijl ons verlangen trekt om verder te kijken en ontdekken. In deze bijeenkomst ontstijg je die beperkte blik en ervaar je de heldere antwoorden en inzichten.

 

Aan de hand van vragen en in interactie met deelnemers, weet Emilie de informatie die ‘gewoon aanwezig is’ te vertalen en zichtbaar te maken.

 

Heb je een vraag die je maar niet helder krijgt?

Ben je toe aan een volgende stap, verrijking of verdieping?

Lonkt er iets in jou en kan je de vinger er niet op leggen?

Ervaar je onrust?

Wil je meer van jezelf ontdekken?

Is er een keuze waar je tegenaan hikt?

Is er een thema wat steeds terugkomt in je leven?

Loop je ergens vast?

Ben je op zoek naar je missie?

Wil je weten welke richting je trekt?

Verlang je ernaar volledig in je kracht te staan?

Of heb je in het algemeen behoefte aan verheldering?

 

Dan is dit de bijeenkomst voor jou!

Ervaar het soort weten waar je naar op zoek bent.

 

Het is een hele toegankelijke bijeenkomst waarin Emilie antwoorden en helderheid op diverse manieren laat ontstaan. Alle informatie is altijd aanwezig en daar maakt ze dankbaar gebruik van. Je hoeft dus niets vooraf te bedenken, slechts te ervaren. De vragen, onderwerpen die aan de orde komen, staan symbool voor wat er leeft in de groep. Dus ook als je geen specifieke vraag hebt, ervaar je dat je veel lichter en helderder de deur uit gaat. Iedereen lift mee op de helderheid die ontstaat.

 

Iedere bijeenkomst brengt weer iets heel anders aan het licht. Meerdere keren deelnemen is een verrijking, geen herhaling. Er is een beperkt aantal plaatsen. Wil je graag deelnemen? Wacht dan niet met inschrijven. Dat kan via http://viaemilie.nl/bijeenkomsten/. Kosten zijn €25,-

 

Emilie (Tilburg, 1979) keek op haar 15e in een bijna-dood-ervaring ‘achter’ het leven. De grootsheid ervan kon ze toen nog niet helemaal bevatten, maar het verlangen dit te verhelderen, haar open en avontuurlijke houding en de rijke levenservaring brachten haar kraakhelder inzicht. In diverse eenheidservaringen viel alles op zijn plek.

 

Emilie is auteur van het boek IK-Moeiteloos je mooiste leven, deelt haar inzichten op vele manieren en helpt mensen verhelderen (www.viaEmilie.nl).