Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

februari 16 @ 10:00 - 13:30

Evenementen Navigatie

Gegevens

Datum:
februari 16
Tijd:
10:00 - 13:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, ,

Locatie

Pleiade
Nieuwlandstraat 36
Tilburg, 5038 SP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
013-5361286
Website:
www.pleiadetilburg.nl

Organisator

Kruidenmaan
Telefoon:
06 1980 2463
E-mail:
dekruidenmaan@gmail.com
Website:
https://dekruidenmaan.nl

Workshop Klankschalen I – Vind Je Eigen Klank – John en Merel Burggraaf

Tijdens deze unieke workshop van John & Merel Burggraaf leer je hoe je klankschalen kunt gebruiken en hoe je ze in je dagelijkse leven inzet om zo de harmonie en kracht in je leven te bevorderen. Hoewel je natuurlijk leert hoe je technisch met een klankschaal omgaat, staat centraal hoe je speelt vanuit jouw hart en hoe je jouw unieke klank vindt en behoudt in een groep. Je leert dus afstemmen op jezelf vanuit je hart met klank. Deze workshop draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling en kracht. Onze workshops staan garant voor een bijzondere en fijne sfeer.

Zowel theoretisch, praktisch, ritueel en energetisch is dit een unieke en bijzondere workshop.

Het meenemen van een eigen klankschaal is niet vereist, maar mag altijd. Er zijn tijdens de workshop meer dan voldoende klankschalen, stokjes en kussentjes beschikbaar om te gebruiken (ook voor de verkoop).
Tijdens deze geheel verzorgde workshop hebben wij in de pauze een luxe kop koffie of thee (naar keuze) met wat lekkers uit het Pleïade Bio Café voor je.

Kosten: € 65 per persoon (inclusief luxe thee of koffie naar keuze en een versnapering uit het Bio-Café van Pleïade.
Aanmelden kan via de ticketlink in dit evenement.

Over John Burggraaf
John is opgeleid als Klankmasseur door het Duitse Peter Hess Instituut en heeft zich daarnaast ontwikkelt als Sjamanistisch Klankhealer. John geeft professionele klankbehandelingen aan cliënten en ook diepgaande Sjamanistische Klankhealings met verschillende instrumenten (o.a. de Sjamanen trom en stem). Daarnaast is hij bekend vanwege de goed bezochte klankschaalconcerten die hij zijn Oase van Stilte noemt. John is ook internationaal actief met zijn klankhealings en concerten.

Over Merel Burggraaf
Merel werkt als internationaal healer (zowel voor mensen als paarden) en werkt ook als Sjamanistisch healer. Merel heeft een achtergrond in het onderwijs en heeft haar vakdidactische certificaten met zeer goed gevolg gehaald. Deze expertise draagt uiteraard bij aan workshops die veel kwaliteit bieden.