Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

januari 13 @ 14:00 - 19:00

Evenement Navigatie

Gegevens

Datum:
januari 13
Tijd:
14:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Zijnsreis – Elise van Meene – The Art of Surrender

input elise Zijnsreis 13-01-2019

Lees hieronder de testimonial van Piet van Beurden om zijn indruk te lezen van zijn individuele Zijnsreis.

Zijnsreis

Een concert, een theaterstuk, een college, een innerlijk avontuur. Eigenlijk is een uurtje op Zijnsreis met Elise dat allemaal. Een unieke ervaring tussen ontwaken en dromen.
De sfeer als je binnenkomt is meteen zacht en verwelkomend. Elise heeft een plekje voor je gereserveerd in de tijd en in de ruimte. Na een kop thee mag je het jezelf nog gemakkelijker maken en met kussens je lig- of zithouding vormgeven.
Er staan talloze objecten opgesteld. Kristallen, kunstwerken, instrumenten, hout, metaal, steen, stof. Ze zijn met aandacht gerangschikt en liggen binnen handbereik mochten ze zichzelf uitnodigen en aandienen om deel te gaan maken van deze sessie.

De ogen gaan dicht en de eerste klanken vullen de ruimte en resoneren in het lijf. De kracht van klankschalen, de hang en verschillende andere instrumenten worden gedurende de reis stuk voor stuk voelbaar.
Bij deze bijna filmische soundtrack van het moment zoekt het geestesoog al snel naar beelden. Kabbelende riviertjes, uitgestrekte vlaktes, een dichtbegroeid bos of de stille top van een berg waar alleen de wind nog waait.
De innerlijke reis vliegt voorbij. En net als elke reis, roept deze tocht vragen op én geeft hij antwoorden. Reisleidster Elise drukt tot slot nog een envelop in de handen. Een cadeautje. Een herinnering aan deze expeditie en een mogelijke aanleiding tot meer avontuur.

Een cadeautje. Een souvenir van deze expeditie en een mogelijke aanleiding tot meer avontuur.

 

“We will journey, journey. Through time and space, connection with earth and universe. Come and join me, in this sacred space of light. We gather in darkness, to celebrate the highest. Come come and journey, to be One.” – Elise