Lieve Pleiade vriend of vriendin,

De Gouden Driehoek, een combinatie van drie stenen, Bergkristal, Rozenkwarts en Amethist is voor ons een symbool voor de manier waarop wij in het leven willen staan en is een helper om dat ook daadwerkelijk te doen.
De Rozenkwarts  helpt ons om vanuit het hart te leven, van onszelf te houden en daarmee ook vanuit liefde naar een ander te kunnen kijken. De Amethist verbindt ons met onze intuïtie zodat onze ziel ons richting kan geven. De bergkristal zorgt ervoor dat we vol levenskracht en met een heldere geest in de wereld staan.
Als we daar nog een schijf Agaat en een Zwarte Toermalijn aan toe voegen, voelen we ons beschermd en geaard.

Geaard, beschermd, liefdevol, intuïtief, helder en energiek, zo willen wij er voor onszelf, elkaar en voor jou zijn in de winkel en daarbuiten.
In deze nieuwsbrief willen we je inspireren en van harte uitnodigen om naar de winkel en website te komen. Verder vind je er een vacature voor een invalkracht.

Een warme groet,
Namens het Pleiade team,
Vero

VACATURE VOOR EEN INVALKRACHT BIJ PLEIADE!

Wij zoeken een fijne en flexibele collega voor een wisselend aantal uren per maand. Als jij doordeweeks en in het weekend wilt invallen bij ziekte en vakantie van een van ons, lees hier dan wie wij precies zoeken.

Lapis Lazuli hanger “Double wisdome”

Vriendschap en liefde versterk je door oprechte en open communicatie en door het intuïtief  “intunen” op de ander. De edelsteen Lapis Lazuli helpt je een handje.

Hier vind je deze en nog veel meer hangers met Lapsi Lazuli

Zilverspar essentiële olie

Zilversparolie werkt antibacterieel en zuivert de lucht. Daarmee is de olie goed toe te passen in deze tijd om ruimtes te zuiveren waar meerdere mensen komen.
De geur van Abies alba ruikt en voelt alsof je in een bos wandelt en ontspant. Als de winter of donkere dagen wat zwaar voelen, kan zilverspar-olie een opwekkende werking hebben.

Herboriste en Natuurbegeleider Marga Boutkan inspireert het Pleiade team met haar kennis over essentiële oliën. Dit doet zij o.a. met haar beschrijving van de zilverspar in haar Gastblog.  Ze neemt je mee in haar boeiende verhaal over de verbinding die ook jij kunt maken met de natuur.

Edelsteenset Waterman

Fluoriet – Chrysocolla – Aquamarijn

Mensen geboren onder het sterrenbeeld Waterman, een luchtteken, kunnen slim en origineel zijn en worden vaak gekenmerkt door vindingrijkheid en vriendelijkheid. Watermannen zijn veelal artistiek en onbevooroordeeld. Natuurlijk kunnen ze ook wel wat minder positieve eigenschappen bezitten. Hier vind je waarom wij de combinatie van deze drie edelstenen adviseren om de Waterman te ondersteunen.

Chakra Magie!

De zielsgids voor een leven vol vreugde, vrijheid en vervulling
door: Laura Nidhan

Chakra’s zijn de energiecentrales van ons lichaam
Het woord ‘Chakra’  komt uit de Sanskriet taal en betekent letterlijk ‘wiel’.
Chakra’s functioneren ook als wielen, energetische draaiende wielen. Het draaiende wiel zorgt ervoor dat energie goed kan doorstromen zodat de kwaliteiten van de chakra’s optimaal kunnen worden benut.

Kun je hierin geloven? Bestaan ze echt? Of is dit een spiritueel hoogstandje? Lees meer over Chakra’s en het fantastische werkboek van Laura Nidhan.

Wild Women of Mother Earth

Orakelkaarten
Elly Ariella

Dit Orakel is een ode aan de wilde authentieke vrouw en sisterhood.

De kaarten met afbeeldingen van echte krachtige wilde vrouwen nemen je mee op reis en brengen je in contact met de wijsheid, magie en helende kracht van de heilige vrouwelijke energie in haar ongeremde glorie. Het zal je ondersteunen in het groeien in zelfliefde, het (her)ontdekken van de wilde vrouw in jou en het manifesteren van jouw zielsmissie. Je zal je tijdens deze reis gesteund en geliefd voelen.
Het orakel is er met een Nederlandse of een Engelse handleiding.

Malachiet

Wist je dat deze mooie groene, koperhoudende steen al sinds de oudheid in Congo en Zambia gewonnen wordt? Sinds die tijd wordt hij gebruikt in sieraden en als talisman die je bij je draagt als je het moeilijk vindt om de verantwoordelijkheid te nemen voor het waarmaken van je dromen.
Van oudsher wordt Malachiet gedragen bij pijnlijke menstruatie en tijdens de bevalling.
Lees hier over de voor- en nadelen van het gebruik van Malachiet.

Almond Blossom

Notebook
Hou je ervan om je ideeën, plannen, herinneringen en creatieve uitbarstingen op te schrijven of tekenen? Dit prachtige notebook met pagina’s zonder lijntjes is een van de vele die we in de winkel en webhop voor je hebben. Snuffel lekker rond.

Love-yourself-set

Love-spray en Rozenkwarts

Wij zien zoveel mensen in de winkel die het moeilijk vinden om mild te zijn voor zichzelf en met liefde naar hun eigenschappen te kijken.
Gun jezelf wat mildheid, acceptatie en liefde.
Wij helpen je een handje: Koop jouw Orchid airspray Love met korting en krijg er een stuk ruwe Rozenkwarts gratis bij.

Swirling Mist

Aroma diffuser

Wij vinden hem super mooi en hebben hem in de winkel altijd aan staan, de vernevelaar Swirling Mist. Deze verdamper kan in diverse kleuren en standen ingesteld worden. Het bijzondere is dat je de mist ook in kunt stellen als een bewegende nevel die rond de bovenkant van de lamp beweegt en zo voor een magische sfeer zorgt.
Je voegt een paar druppels van je favoriete Primavera etherische olie toe om hem optimaal te gebruiken.

Tag Pleiade Tilburg op Instagram

en maak elke maand kans op een Pleiade cadeaubon van € 50,00!
De Pleiade cadeaubon is te besteden in de winkel of in de webshop.

Gelukkig mogen wij je weer ontvangen in de winkel. Onze openingstijden vind je onderaan de homepage van onze site.

Alle goeds voor jou en tot snel!

Wij wensen je een  maand vol liefde, gezondheid en samenzijn en verheugen ons op je bezoek.

Ben je tevreden over Pleiade? Dan zou het heel fijn zijn als je een review achter wilt laten bij Google .
Heb je tips of klachten dan horen wij die heel graag per mail. 

Alle goeds voor jou en tot snel!

Gerelateerde berichten