We horen veel positieve verhalen van ouders die dichter bij hun kinderen komen, ze leren kennen op een heel andere manier. Kinderen die opeens een enorme groeispurt maken zoals je dat anders ook vaak in een grote vakantie ziet. Maar ook zorgen van ouders die geen idee hebben hoe ze het moeten redden. Drukke huishoudens met heel weinig uitlaatkleppen, kinderen die zich niet kunnen concentreren en hun vriendjes missen. Ouders die het klankbord en de inspiratie vanuit hun werk missen. Geldzorgen, vragen over de zo onzekere toekomst.
Maar ook mensen die in de ‘normale’ gang van zaken totaal overprikkeld zijn en nu eindelijk rust ervaren.

Bij Pleiade werkt een gevarieerd team, eigenlijk komen al deze en nog veel meer kanten van de huidige tijd ook bij ons aan bod.

Wij vragen ons dan ook af hoe we met onze kennis en producten iets kunnen betekenen op deze verschillende gebieden. We hebben wat problemen op een rijtje gezet met ondersteunende producten. Wie weet heb je er iets aan in jouw situatie, we hopen het.

Je kunt ons altijd bellen of mailen als je advies wilt bij jouw probleem 013 5361286

 

Concentratie problemen

Veel kinderen en wellicht ook de ouders die nu opeens juffrouw en meester zijn geworden, kampen hiermee. Onze tip: Draag een Citrien hanger en combineer die met een Zwarte Toermalijn hanger als je veel met computers moet werken.

Om je kinderen te helpen als ze stress en onrust ervaren en daardoor druk gedrag vertonen kan de
Orchid Airspray Kinder Magie een goede keuze zijn.

 

Slaapproblemen

Door zorgen en verstoring van het bekende ritme zijn er veel mensen die heel slecht en onrustig slapen. Voor kinderen hebben we een edelsteenset samengesteld, de set Sweet Dreams Child en voor volwassenen de Sweet Dreams set.

 

Algemene disbalans en angsten

Heb je het onbestemde gevoel dat niets meer is zoals het zou moeten zijn? Ben je je innerlijke rust kwijt? Dan zou je kunnen kiezen voor de edelsteenset  Peace of Mind.
Een heel bijzonder en goed boek om nu te lezen is het boek “Als je wereld instort”.

 

Paniekaanvallen

Ook niet ongewoon in deze tijd is het ontstaan van of erger worden van Paniekaanvallen. Voor veel mensen werkt het heel goed om flesjes van de bloesemremedie Terra en Bescherming bij zich te dragen en de druppeltjes bij behoefte in te nemen. Deze helpen je met het verminderen van emotionele spanning, ze zorgen ervoor dat je beter bij jezelf blijft en beschermen je tegen negatieve invloeden.

 

Je huis voelt niet prettig

Er gebeurt veel, spanningen tussen gezinsleden kunnen oplopen in deze tijd. Die energie kan in je huis voelbaar worden en heel storend zijn. Je kunt je huis af en toe grondig reinigen met rook en airspray.
En er een edelsteenset van de gouden driehoek neerleggen.
Om de energie zuiver te houden bij veel computergebruik raden we je ook een Himalaya Zoutlamp aan.

 

Voor elke situatie andere tips

Zoals je je wellicht kunt voorstellen is dit maar een heel kleine greep uit alle mogelijkheden. Elk mens en gezin is verschillend en dus is er ook voor elke situatie een passend advies. We overleggen graag met je wat voor jou de beste optie is.

Gerelateerde berichten