Lieve Pleiade vriend of vriendin,

Fijn om door het schrijven van deze nieuwsbrief weer even het gevoel te hebben contact met je te hebben. We missen het enorm om je live te kunnen ontmoeten.

Achter de schermen vinden we uiteraard genoeg bezigheden die Pleiade nog mooier en uitnodigender voor je maken als we straks weer open mogen.
We ruimen op, maken schoon, tellen wat er is, geven weg wat we niet meer nodig hebben, leggen werkbezoekjes af aan collega’s in het land om van elkaar te leren, en proberen onze webshopbestellingen zo goed mogelijk te verwerken. Chapeau trouwens voor bedrijven die altijd alleen maar een webshop hebben. Wat is het veel werk en wat moet je toch ongelofelijk goed opletten dat je geen fouten maakt.

We vinden het geweldig als je online bestelt want zo help je ons om straks weer als een gezond bedrijf verder te kunnen.
Je kunt ons ook bellen voor advies en om bestellingen te plaatsen. We sturen je spullen op of jij haalt ze op in de winkel.

Wij weten dat dit voor heel veel mensen een heel lastige tijd is en hebben daarom rondgekeken in de winkel naar producten die je speciaal in deze tijd kunnen ondersteunen. We hopen je te inspireren en horen of zien je graag weer binnenkort.

Namens het Pleiade team,
Vero

Edelsteenset voor Steenbokken

Mensen geboren onder het sterrenbeeld Steenbok, een aardeteken, kunnen verantwoordelijk en geduldig zijn en worden vaak gekenmerkt door stabiliteit en loyaliteit. Steenbokken zijn veelal betrouwbaar en ambitieus.
Hun neiging tot voorzichtigheid, gebrek aan fantasie en een sombere houding kunnen zich als minder positieve eigenschappen laten zien.

Carneool, Bergkristal en rookkwarts zijn edelstenen die bij het sterrenbeeld Steenbok passen en steenbokken ondersteunen.
Deze set en andere edelsteensets passend bij de sterrenbeelden vind je in onze webshop.

Chakra armband “Energy Balancer”

Om je energie in balans te brengen kan het ondersteunend werken als je edelstenen draagt die de werking van je zeven chakra’s verbindt en ondersteunt.
In dit prachtige zilveren armband zijn 7 edelstenen verwerkt, passend bij je chakra’s.
Granaat, Carneool, Peridoot, Citrien, Maansteen, Ioliet en Amethist

Summer Sun shines everywhere

geur-set

Warm en opwekkend en heerlijk zoet is de geur Summer Sun.

Heerlijk in de zomer, maar nog veel fijner om te gebruiken op donkere dagen waarop je smacht naar zonneschijn.
De set bevat verder een mini-geursteen in een meeneemblikje.
Waar je ook bent, thuis, op je werk, op school of op vakantie, jij hebt de zon voortaan bij je.
Je vindt de set op onze webshop.

Vrij van Angst

Dr. Judson Brewer

Ervaar minder paniek en angst dankzij de nieuwste wetenschap.

Angst lijkt onvermijdelijk onderdeel te worden van ons dagelijks leven, door COVID-19 en politieke onrust, maar ook door groeiende onzekerheden over werk of relaties.

In dit handboek laat dr. Judson Brewer zien hoe angst ons leven stuurt en geeft hij handvatten om de regie terug te pakken.

Aanbieding januari

Tarotgids en Tarotkaarten

Soms kunnen Tarot- of andere orakelkaarten je ondersteunen bij het maken van keuzes. Ze helpen je om je drijfveren, motieven, dromen, verlangens en valkuilen helder te zien. De Rider Waite Tarot is een toegankelijke kaartenset die voor beginners en gevorderden uitdagend en inspirerend blijft.
We hebben een mooie set voor je samengesteld  met een flinke korting tot 31 januari.  Deze bestaat uit de Pocketeditie Rider Waite kaarten en het overzichtelijke Tarotboek van Lisa Butterworth

Krachtig en vitaal met Haematiet

Best lastig in deze donkere maand om bij je gevoel van vitaliteit te komen. En voor velen van ons daardoor ook heel lastig om actie te ondernemen en de voornemens voor het nieuwe jaar uit te voeren.
Gelukkig is er een steen die je daar een handje bij kan helpen. Draag Haematiet bij je en voel hoe hij je kracht wakker maakt en je energie weer laat stromen.
We hebben een grote voorraad Haematiet ingekocht omdat we zo’n gevoel hebben dat wij niet de enigen zijn die hem nu kunnen gebruiken 🙂

hematiet

Versailles

Groot Notebook Pater Pauper

Herinneringen, gedachten, gedichten, tekeningen, je legt ze vast in dit prachtige oversize notebook. Een mooie, luxe uitgave, goud op snee, met leeslint en een omslag met goud in reliëf gedrukt.

Zoutkristal nachtlampje

luchtzuiverend en rustgevend
Heel veel ouders zweren bij het warme rustgevende licht van een zoutkristallamp als het gaat om diepe nachtrust van hun kindje en daardoor ook van henzelf. Jouw slaapkamer of die van je kleintje wordt omgetoverd tot een veilige, warme ruimte die doet denken aan de omhullende sfeer zoals we die allemaal ooit kenden in de baarmoeder. Heerlijk, vertrouwd en zacht.
Mooi meegenomen dat Himalayazout luchtzuiverend en ioniserend werkt en prima kan dienen als verspreider van de geur van je essentiële olie.
Het bijgeleverde ledlampje gaat tot 35.000 uren mee en kan dus prima heel veel nachten de hele nacht blijven branden. Hier lees je nog meer over de voordelen van zoutkristal.

Recharge
Primavera airspray

De geuren van ceder, kardemom en bergamot ondersteunen je kracht bij alles wat je in het dagelijkse leven tegenkomt.
Bergamot schenkt je moed en vreugde. Ceder nodigt je uit naar binnen te keren en daar je bron van zelfvertrouwen te vinden. Kardemom helpt je te aarden en de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. Spar en jeneverbes werken vitaliserend, relativerend en rustgevend.
Wat zou je meer wensen dan deze ondersteuning? Je sprayt deze heerlijke geur in je ruimte en in je aura.

Genieten

Gastblog door Chantal van Heumen
Mana Gezondheidspraktijk

“Mijn speurtocht naar fijne oliën voor mijn cliënten is een genot voor mijn zintuigen. Ik hou van de natuurlijk geuren en van het inzetten van kruiden waarvan ik weet dat ze een specifieke werking hebben.”
Lees hier tips en ervaringen die Chantal graag met je wil delen.

Tag Pleiade Tilburg op Instagram

en maak elke maand kans op een Pleiade cadeaubon van € 50,00!
De Pleiade cadeaubon is te besteden in de winkel of in de webshop.

Wij hopen met heel ons hart dat we je binnenkort weer in de winkel kunnen ontvangen! Wil je weten wat mogelijk is? Volg ons dan op facebook of instagram.
De huidige openingstijden vind je onderaan de homepage van onze site.

Alle goeds voor jou en tot snel!

Wij wensen je een  maand vol liefde, gezondheid en samenzijn en verheugen ons op je bezoek.

Ben je tevreden over Pleiade? Dan zou het heel fijn zijn als je een review achter wilt laten bij Google .
Heb je tips of klachten dan horen wij die heel graag per mail. 

Alle goeds voor jou en tot snel!

Gerelateerde berichten