Lieve Pleiade vriend of vriendin,
Er is geen weg naar Vrede, Vrede is de weg.

Thich Nhat Hanh, de Vietnamese spirituele leraar en vredesactivist die in januari gestorven is, liet ons steeds weer zien dat geweld nooit de oplossing kan zijn.

Wat is het moeilijk om bij het zien van het oorlogsgeweld en het lijden van mensen niet dezelfde woede en agressie te willen uiten als die waardoor het lijden veroorzaakt is.
Mededogen in de praktijk brengen voor mensen die oorlog voeren is het moeilijkste wat nu van ons gevraagd wordt. De kunst is om wel onze grenzen aan te geven, letterlijk, en ons gedachtegoed en onze mensen veilig te stellen, maar niet zelf te veranderen in mensen die haten en kwaad doen.

In de winkel maakten wij het deze week op een andere schaal, maar voor ons ook heel ingrijpend, mee. We kregen te maken met een schaamteloze beroving. Onze reactie was woede, verbijstering, afschuw en veroordeling. Moeilijk ook in dit geval, om niet onszelf en daarmee een stukje van de wereld met onze negativiteit te vergiftigen.

Liefde en mededogen is altijd het antwoord. Liefde is sterk en komt op voor wat kwetsbaar is. Liefde is ook: je angst en woede zien, maar deze niet voeden en in plaats daarvan compassie, begrip en jouw liefdevolle vriendelijkheid voeden. Zo wordt Vrede onze weg.

In deze nieuwsbrief willen we je inspireren en vertellen over manieren om te zorgen dat jij je gesteund kunt voelen door de woorden in een boek, de tips op een orakelkaart, of de energie van een edelsteen of olie.

Een warme groet,
Namens het Pleiade team,
Vero

Maansteen hanger Earth Goddess

Gaia is de Godin van de aarde. De armen van de Aardegodin vormen een boog waarmee ze aangeeft dat alles op aarde in harmonie is. Dat alles zijn plaats en functie heeft in het grote geheel.
Hier lees je meer over deze mooie hanger

Het hart van Boeddha’s leer – Thich Nath Hanh

Thich Nath Hanh behandelt in dit mooie boek de ware natuur van het lijden en de rol die lijden speelt in het scheppen van mededogen, liefde en vreugde, de pijlers van verlichting.

Edelsteenset Vissen

Labradoriet – Aquamarijn – Turkoois
 
Mensen geboren onder het sterrenbeeld Vissen, een waterteken, kunnen behulpzaam en fantasierijk zijn en worden vaak gekenmerkt door gevoeligheid en toewijding. Vissen zijn veelal inlevend en sympathiek.
Hun neiging tot besluiteloosheid, zelfmedelijden en soms overgevoeligheid kunnen zich als minder positieve eigenschappen laten zien. Hier vind je waarom wij de combinatie van deze drie edelstenen adviseren om de Vissen te ondersteunen.

Nomad – oplaadbare Aroma-Vernevelaar

Wij zijn heel enthousiast over deze compacte vernevelaar van essentiële olie. Zonder water en zonder verhitting van de olie verspreidt het handzame apparaatje de pure geur van je Primavera olie. Hij werkt super simpel. Het enige dat je hoeft te doen is het dopje van je flesje halen, het aan de binnenkant van de vernevelaar bevestigen en de Nomad op de gewenste stand zetten.
Meer info vind je hier.

Het Universum staat achter je

52 kaarten
Gabrielle Bernstein

Heb je behoefte aan kracht? Voel je je down en verloren, onveilig en onzeker?
Geef je over aan de leiding van de kaarten, heb geduld en heb vrede en vertrouw erop dat het Universum achter je staat.
Lees meer.

Smaragd

De wereld van de kristallen is fascinerend en je raakt nooit uitgeleerd over de herkomst, het ontstaan, de vindplaatsen, de mineralenfamilies en de werking die ze hebben op ons als mens.
In de edelsteentherapie wordt smaragd (groene beryl) gebruikt om te helpen bij het vinden van zingeving in je leven; Harmonie, rechtvaardigheidsgevoel en het stellen van doelen worden versterkt.
Hier lees je meer over de werking en vind je mooie unieke ruwe stukken Smaragd en prachtige sieraden waarin de steen verwerkt is.

Agaatschijven – onderzetters

Bescherm je meubels met de allermooiste onderzetters. Of koop een set van 6 Unieke schijven Agaat en geef ze als cadeautje aan je liefste vrienden zodat ook zij kunnen genieten van de beschermende energie van agaat.
Lees meer.

Rode Kruis steunactie

Noveenkaars

Onze Lieve Vrouwe van altijddurende bijstand
Wil je net als wij licht sturen naar al die mensen op de wereld die nu onze steun zo hard nodig hebben? Van onze voorouders leerden we al dat Onze Lieve Vrouw van de Altijddurende Bijstand kan aangeroepen worden voor alle vormen van lijden en zorgen.
Spreek je intentie en gebed uit bij het aansteken van de kaars en laat hem branden voor vrede en liefde.
Koop hier je kaars en weet dat wij de volledige winst van deze aankoop schenken aan het Rode Kruis zodat zij daar kunnen helpen waar hulp het hardst nodig is

Tag Pleiade Tilburg op Instagram

en maak elke maand kans op een Pleiade cadeaubon van € 50,00!
De Pleiade cadeaubon is te besteden in de winkel of in de webshop.

Gelukkig mogen wij je weer ontvangen in de winkel. Onze openingstijden vind je onderaan de homepage van onze site.

Alle goeds voor jou en tot snel!

Wij wensen je een  maand vol liefde, gezondheid en samenzijn en verheugen ons op je bezoek.

Ben je tevreden over Pleiade? Dan zou het heel fijn zijn als je een review achter wilt laten bij Google .
Heb je tips of klachten dan horen wij die heel graag per mail. 

Alle goeds voor jou en tot snel!

Gerelateerde berichten