Lieve Pleiade vriend of vriendin,

Het leven is vaak een zoektocht naar balans tussen je behoefte aan rust en de drang om in actie te zijn, tussen je gevoel en je verstand, tussen jouw verlangens en de eisen van je omgeving, de wens om goed voor jezelf te zorgen en je behoefte er voor de ander te zijn.
De vragen van onze klanten om advies hebben hier vaak mee te maken. Samen proberen we dan de vinger te leggen op de plek waar de onbalans zit, welk stuk van jezelf wel wat ondersteuning kan gebruiken. Samen zoeken we dan naar een steen, een boek, een symbool of geur die jouw systeem weer kan helpen om jouw unieke evenwicht terug te vinden. Super leuk werk hebben wij :). Zeker als we later terughoren dat onze tip een steun is geweest. Dan gaan wij weer tevreden naar huis.

In deze nieuwsbrief hebben we weer producten en verhalen uitgelicht waar wijzelf of onze klanten goede ervaringen mee hebben.
We hopen dat je plezier beleeft aan het lezen en, wie weet, een product of verhaal vindt dat een gewichtje gaat zijn dat jouw weegschaal weer in balans laat komen.

Een warme groet,
Namens het Pleiade team,
Vero

Chakra Alignment hanger

Wanneer voel je je in balans? Als de diverse kanten van jou als persoon tot hun recht komen, als ze elkaar ondersteunen en er allemaal op hun beurt mogen zijn. De 7 chakra’s zou je kunnen zien als de energie-centra waar deze kanten van jou hun basis hebben.
Dit mooie zilveren sieraad met 7 edelstenen die de afzonderlijke chakra’s ondersteunen, kan een steuntje in je rug zijn bij het vinden van jouw unieke balans.
Alle steentjes zijn in facet geslepen en gezet in een speelse zilveren hanger.

De weg van de vreedzame krijger

Dan Millman

De weg van de vreedzame krijger is geschreven om je te inspireren. De hoofdpersoon, de atleet Dan, ontmoet een oude man die zijn leven volledig op z’n kop zet. Meerdere keren wordt Dan op de proef gesteld en tijdens deze uitdagingen leert hij verschillende levenslessen, zoals het overwinnen van gedachtes, hoe je je ego kunt beheersen, hoe je puur handelt en hoe je in het hier en nu leeft. Met als ultiem eindpunt verlichting en geluk. Dit klassieke verhaal, met gevoel en humor verteld, is uitgegroeid tot een van de meest geliefde spirituele sages van onze tijd.

Edelsteenset Stier

Rozenkwarts – Mosagaat – Aventurijn
Mensen geboren onder het sterrenbeeld Stier, een aardeteken, staan met beide voeten op de grond en zorgen goed voor zichzelf en de mensen om hen heen. Ze zijn betrouwbaar en vastberaden.
Hun neiging tot koppigheid en jaloezie kunnen zich als minder positieve eigenschappen laten zien. Hier vind je waarom wij de combinatie van deze drie edelstenen adviseren om de Stieren te ondersteunen.

Fluisteringen van de natuur

Orakelkaarten met prachtige afbeeldingen van Josephine Wall
Hectiek, stress, onevenwichtigheid, het kan zomaar van je afvallen tijdens een boswandeling. We worden voortdurend uitgenodigd om de natuur in te gaan, door het fluiten van de vogels, het kabbelen van beekjes en stromen, de heerlijke geur van bloemen en het fluisteren van de bomen als de wind door de bladeren ruist.

Met deze prachtige set, met de schitterende afbeeldingen van Josephine Wall, daagt de natuur je uit om een wereld van diepe schoonheid en tijdloze wijsheid te ervaren.

Blij met Bergamot olie

 Blog van Marga Boutkan

Bergamot is hét zonnestraaltje onder de etherische oliën. Zodra je deze citrusgeur ruikt, voel je direct de opmonterende werking ervan. In tijden van verdriet of mentale stress kan Bergamot je weer laten zien dat er licht is aan het einde van je tunnel.
De olie wordt door persing gewonnen uit de schil van de bijna rijpe vrucht. Belangrijk dus om alleen gebruik te maken van Bergamot-olie zoals die van Primavera, geperst uit vruchten uit biologische teelt.

Eerste hulp bij paniek en angst:

Bloesemremedie Terra

Bloesemremedies zijn energetische remedies die niet alleen gemaakt worden van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, maar ook van paddenstoelen, edelstenen en energieplaatsen.
Ben je uit balans, getraumatiseerd of vreselijk geschrokken? Een paar druppeltjes Terra onder je tong kunnen wonderen doen.
Hier lees je meer over de kracht van Bloesemremedies en verwijzen we je naar de site van Bloesem remedies Nederland voor een brede oriëntatie op het gebied van deze remedies. Alle remedies zijn bij ons te bestellen.

Walia wand diffuser

voor het gebruik in grote (professionele) ruimtes
Super simpel te installeren en gebruiken is deze vernevelaar van essentiële olie.

In een yogaruimte, wachtkamer, leslokaal, ruimte voor dagbesteding of een praktijkruimte heb je direct invloed op de sfeer door gebruik te maken van een ontspannende, activerende, de concentratie verhogende of juist slaap bevorderende geur.
Wij adviseren je graag bij je keuze wat betreft olie voor diverse gelegenheden.

Turkoois hanger

als beschermer op reis
Wist je dat in de overlevering van de oorspronkelijke bewoners van Noord Amerika Turkoois de steen is die genoemd wordt als heilige steen en talisman die je beschermt op de reis door het leven?

Ga je zelf eindelijk weer eens op reis of wens je een dierbaar persoon een veilige reis? Hang een Turkoois hangertje aan een touwtje of kettinkje zodat hij op de huid gedragen kan worden.

Tag Pleiade Tilburg op Instagram

en maak elke maand kans op een Pleiade cadeaubon van € 50,00!
De Pleiade cadeaubon is te besteden in de winkel of in de webshop.

Onze openingstijden vind je op de homepage van onze site.

Alle goeds voor jou en tot snel!

Wij wensen je een  maand vol liefde, gezondheid en samenzijn en verheugen ons op je bezoek.

Ben je tevreden over Pleiade? Dan zou het heel fijn zijn als je een review achter wilt laten bij Google .
Heb je tips of klachten dan horen wij die heel graag per mail. 

Alle goeds voor jou en tot snel!

Gerelateerde berichten