Lieve Pleiade vriend of vriendin,

Gezellig om ze langzamerhand weer onze vertrouwde klanten te zien in de winkel. Er wordt weer lekker gesnuffeld tijdens de afgesproken tijden. Fijn om bij te kletsen, te adviseren en mooie producten te verkopen. We zien weer blije gezichten omdat er na lange tijd ruimte is voor live ontmoeting. We hebben er zo naar uitgekeken met z’n allen.

Er is veel tijd geweest om Pleiade te vernieuwen. Je vindt een meer uitgebreid assortiment qua boeken, edelstenen en vooral sieraden. De indeling van de winkel is helderder geworden, je gaat het vast en zeker waarderen.

In deze nieuwsbrief vind je aanbiedingen, de steen van de maand en andere tips.
We kijken ernaar uit je weer te ontmoeten of jouw webshopbestelling voor je in orde te maken.

Namens het Pleiade team,
Vero

Good Mood set

Geniet van een heerlijk opwekkend geurmengel, Good Mood, met een mix van verschillende geuren zoals sinaasappel, limoen en citroen.Je druppelt je olie op een zoutlamp om de geur te verspreiden.
Normale prijs Lamp + olie: 24,95 + 8.90 = 33,85Alleen in april:
29,95
Rutielkwarts edelsteenhanger
“Golden Light”

Een heel bijzonder cadeau voor jezelf is deze prachtige zilveren hanger met 5 Rutielkwartsen, cabochon- en facet geslepen. Zonnig, stralend en uniek.
De Rutielkwarts werkt als een beschermengel die je beschermt en je vertrouwen schenkt, vooral in tijden dat het heel moeilijk voor je is.

Tibetaanse monnik “Namaste”
Hou je wel van wat kleur in je huis?  Dit mooie handbeschilderde monnikje brengt naast een rustpunt ook vrolijkheid.  Op onze webshop vind je enkele voorbeelden van de diverse monnikjes in verschillende kleuren die in de winkel staan.

Zeven stappen naar een Natuurlijke Moestuin
Frank Anrijs
Natuurlijk tuinieren is dé methode van groenten kweken voor de toekomst. Wat is de beste manier om op een eenvoudige manier, met de natuur mee, groenten te kweken: zonder spitten, zonder bestrijdingsmiddelen en meststoffen, maar met een unieke manier van combineren, met veel mulchen en met veel opbrengst!?
Je leest het in dit praktische handboek.

Beauty of Nature
amazoniet armband met hout
Ben je ook een beetje verslaafd aan mooie armbandjes?
Bijzonder dat je dan ook nog kunt profiteren van de werking van edelstenen. In dit geval Amazoniet, een steen die je helpt om je verstand en intuïtie in evenwicht te brengen.
Meer over de ondersteunende werking van Amazoniet lees je hier..

Shungit
steen van de maand april
Shungit is in deze turbulente tijd de aangewezen steen om ons te helpen balans en stabiliteit te vinden. Oude gewoonten kunnen we als de oude huid van een slang afstropen en achter ons laten.
Zonder aarzeling wijden we ons aan vandaag en morgen en verwerkelijken onze ideeën en wensen. Hetgeen nu succesvol is nemen we mee naar de toekomst als basis voor de lange termijn.
Lees meer over deze bijzondere steen en zijn werking in “Levenswater”.

In balans met Klankschalen
Wist je dat de klank van een klankschaal rust en balans kan brengen wanneer je uit evenwicht bent?
Klankschalen kopen kan online, je kunt ervan verzekerd zijn dat we een mooie voor je uitzoeken. Het aanbod in de webshop is niet heel uitgebreid, dat in de winkel wel. Je kunt ons bellen om je wensen door te geven. Maar het fijnst is natuurlijk om zelf de klank van een schaal te voelen en horen. Maak gerust een afspraak, dan helpen we je met je keuze bij ons in de zaak.

Edelsteenset PEACE OF MIND
Rust- en balansset

Agaat – Celestien – Oranje Calciet

Wanneer je graag ruimte wilt maken voor innerlijke rust, het oude los wilt laten en een nieuw begin in wilt luiden, is deze set geschikt. Door de combinatie van deze stenen voel je je veilig, geaard en geestelijk in balans.
Lees hier meer over de werking van deze edelstenen…

 

 

Rumi Orakelkaartenset
geïllustreerd door Alana Fairchild

Rumi, de 13e eeuwse mysticus, spreekt ook vandaag de dag nog tot de harten van vele mensen. Rumi heeft een hart dat zo wijd open staat dat de wereld, waarvan hij met zoveel passie houdt, er makkelijk inpast.
Zit je met vragen of heb je behoefte aan goede raad? Maak gebruik van het Rumi orakel en zie hoe je hart open gaat om de antwoorden te horen.

Heb je al een kijkje genomen in onze vernieuwde winkel?

Maak alleen of met z’n tweeën een afspraak om 15 minuten of een half uur te komen shoppen.
Bel ons voor een afspraak 013 5361286.
Lukt dat je niet dan blijft het natuurlijk mogelijk om telefonisch, via mail of via de webshop je producten te bestellen en af te halen of op te laten sturen.

Ben je tevreden over Pleiade? Dan zou het heel fijn zijn als je een review achter wilt laten bij Google .
Heb je tips of klachten dan horen wij die heel graag per mail. Alle goeds voor jou en tot snel!

Gerelateerde berichten