Lieve Pleiade vriend of vriendin,

Heb je al gezien dat we ons stenenaanbod in de winkel zoveel groter gemaakt hebben? Je kijkt je ogen uit.

Wij zijn heel blij om te merken dat nu ook steeds meer jonge mensen de kracht van edelstenen en de wereld van Tarot en orakels ontdekken en ermee experimenteren. De lastige tijd die veel mensen en met name jongeren de laatste jaren gehad hebben heeft als positief effect dat veel meer mensen zich bewust geworden zijn van wat werkelijk van waarde is.

Wij proberen daar natuurlijk aan mee te werken in de winkel en op onze website. En… ja….eindelijk, we hebben een nieuwe website met veel producten en informatie. We zijn trots en voldaan na al het werk dat we eraan besteed hebben. We hopen dat jij er ook met veel plezier rond gaat kijken.

Je vindt er naast producten en wetenswaardigheden ook de activiteiten die langzamerhand weer van start gaan in onze consultruimte “Het Labyrint”.
Achter het Labyrint vind je sinds enkele maanden de Psychologenpraktijk Focus Vitaal  van Richard Plat, een fijne buurman.

We hopen jou binnenkort te ontmoeten, in de winkel of online en wensen je een mooie nazomer.

Namens het Pleiade team,
Vero

Gold plated Edelsteenringen

Naast onze grote collectie zilveren sieraden vind je nu ook steeds meer vergulde, goldplated, sieraden. De kwaliteit van het zilver en de prachtige edelstenen is als vanouds heel hoog.
Op het zilver is een laagje echt goud aangebracht voor een betaalbare gouden uitstraling.

Concentratie

versterk je met het geurmengsel van Primavera.
Werk en school vragen weer een helder hoofd, goede concentratie en een uitstekende focus. Dit alles versterk je met behulp van de geuren van citroen, spar en salie.
Druppel de olie op een geurarmbandje, sprenkel hem op je zakdoek of verdamp hem in de ruimte.

Amazoniet Geur-armband

Laat oude emotionele lasten los en maak contact met je innerlijke kracht. Amazoniet kan je daarbij ondersteunen. Op de houten kralen druppel je de essentiële olie van je voorkeur voor een heerlijke geur en de werking van de olie.
Lees hier meer..

Mindfulness & zelfexpressie

Een creatieve weg naar leven in het nu.
Als we één ding geleerd hebben in de afgelopen tijd dan is het wel dat alleen het Nu telt. Zoek je een creatieve manier om je te bekwamen in de kunst van het Leven in het Nu dan is dit boek een mooie manier om je creatieve vermogens te onderzoeken en je te laten inspireren.

HOUD altaar

Presentatie-blok voor het koesteren van bijzondere en alledaagse momenten.
Zou jij graag een mooi en bijzonder plekje in huis willen creëren? Met Houd maak je een bijzondere plek in huis om tot rust en bezinning te komen.

Zet je eerste stappen bij het Pendelen

Intuïtief weet je vaak meer dan met alleen je verstand. Ben je nieuwsgierig naar wat jouw onderbewuste je wil vertellen?
Dit pendelgidsje met handige pendelkaarten en een kleine messing pendel helpen je op weg.
En krijg je na deze introductie de smaak echt te pakken dan hebben we een heel ruim aanbod mooie pendels van edelstenen of metaal waaruit jij precies die kunt kiezen die bij je past.
Lees meer over wat pendelen precies is en waar het je bij kan helpen in onze blog.

Agaat – Chalcedoon staander

Zoek je een mooi object voor je altaar, meditatieplek of woonkamer? Deze agaat is aan de voorkant gepolijst en aan de achterkant nog helemaal ruw.
Hij verspreid een mooie zachte en beschermende energie.
Lees meer..

Modern WitchTarot deck

Naast de vele traditionele Tarotdecks zijn er steeds meer versies die passen bij jou als je een bijzonder interessegebied hebt. Voor jonge vrouwen die hun potentieel aan willen boren door hun innerlijke magie te ontdekken is er dit Engelstalige deck voor jonge ‘heksen’. 

Vanaf 18 september vinden er in de ruimte achter de winkel, het Labyrint, weer activiteiten plaats die jou kunnen ondersteunen.

Tag Pleiade Tilburg op Instagram

en maak elke maand kans op een Pleiade cadeaubon van € 50,00!
De Pleiade cadeaubon is te besteden in de winkel of in de webshop.

Wij wensen je een zonnige en blije maand en verheugen ons op je bezoek.

Ben je tevreden over Pleiade? Dan zou het heel fijn zijn als je een review achter wilt laten bij Google .
Heb je tips of klachten dan horen wij die heel graag per mail. 

Alle goeds voor jou en tot snel!

Gerelateerde berichten