Lieve Pleiade vriend of vriendin,

Nu de zomerse temperaturen toch echt achter ons lijken te liggen komt het herfstgevoel langzaam opzetten. We gaan meer naar binnen, letterlijk en figuurlijk en ervaren wat de oogst is van onze activiteiten in de buitenwereld van het afgelopen jaar.
Nu is het tijd om ons innerlijk weer te gaan voeden, te lezen, te mediteren of bijvoorbeeld een tarotlegging te doen. We maken ons huis weer klaar voor gezellige avonden en fijne ontmoetingen.
In de winkel zijn wij er klaar voor om je hierbij te helpen. Reinig je huis, maak een lekkere massageolie, kies een fijne geur voor in je aromalamp of maak het knus met een lamp van zoutkristal.

We hopen je binnenkort te zien in de winkel of te kunnen helpen via de webshop.

Een warme groet,
Namens het Pleiade team,
Vero

Zelf Oshadhi massage- en parfumoliën maken

Als je een regelmatige bezoeker bent van Pleiade, dan heb je ze misschien al ontdekt: de pure, natuurzuivere en verzorgende basisoliën, etherische oliën, blends en hydrolaten van Oshadhi die nieuw in het assortiment zijn. Oshadhi past helemaal bij Pleiade: de duurzame vegan producten zijn afkomstig van gecontroleerde wilde, biologische en fairtrade teelt.
De oliën zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Maak bijvoorbeeld je eigen Massage- of Parfumolie door een basisolie te combineren met essentiële olie. Informatie over de werking en toepassing van de basisolie lees je in de blog van Marga Boutkan van Gifts of Nature.

Win een Pleiade Advent-kalender
met Pleiade cadeaus t.w.v. €150,00

Besteed jij in november voor minimaal 50,- in de winkel? Op onze toonbank vind je een pot met bonnen waaraan jij jouw bonnetje kunt toevoegen. Je maakt kans op één van de drie Adventkalenders met prachtige Pleiade cadeautjes voor elke December-dag tot aan het kerstfeest.

Een heel persoonlijk cadeau
geef je met de

Pleiade Magic Gift Box

Bestel nu alvast voor de decembermaand je verrassingscadeaus. Als jij ons wat informatie geeft over de ontvanger zorgen wij voor een passend en origineel cadeau. Hier lees je meer over de mogelijkheden.

Parel Hanger “Healing Tears”

Deze prachtige zilveren hanger met zoetwaterparels is een lust voor het oog en kan je, net als een hanger met edelstenen, ondersteunen bij innerlijke processen.
Parels kunnen je helpen blokkades op te ruimen, vaak met behulp van jouw tranen. Ze zijn laag voor laag gevormd en helpen je om laag voor laag tot de kern van je eigen ik te komen.
Je vindt de hanger in de webshop en natuurlijk in onze vitrine in de winkel.

Maankalender 2023

Leven volgens het ritme van de maan kan je inzicht geven in jouw eigen ritme en cyclus. Je wordt je bewust van jouw extraverte en introverte dagen bijvoorbeeld, of je productieve en je meer bespiegelende dagen. Stem je agenda hierop af en je zult merken dat je meer rust vindt maar ook daadkrachtiger en effectiever bent.

Rozenkwarts harten “Samen”

Vooral in moeilijke tijden komen we er achter:

Samen is de beste plek om te zijn! Je verbonden voelen, weten dat er iemand van je houdt maakt je gelukkig.
Wil je iemand laten weten dat hij of zij belangrijk voor je is, dat je je verbonden voelt, dan zijn deze Samen hartjes van Rozenkwarts een mooi symbool.

Kristallengids voor beginners

Dit toegankelijke boek laat zien hoe je de kracht van kristallen in kunt zetten voor je dagelijks welzijn.
Het boek bestaat uit twee delen: kristalprofielen, bestaande uit een uitgebreide kennismaking met 50 verschillende kristallen, en kristalvoorschriften, bestaande uit 75 voorschriften die stap-voor-stap instructies bevatten voor de aanpak van allerlei kwesties, zoals verslaving, depressie, geluk of liefde.

Het Siberische stenenorakel wordt gebruikt zoals de tarot kaarten in West-Europa. De stenen geven antwoord op allerlei vragen die je een duidelijk beeld en inzicht geven van hoe je leven nu is, wat er op dit moment belangrijk voor je is, wat heb je nodig om verder te gaan.

11 november 13.00-17.00

Leer-consult Pendelen en Tarot

Wil je kosteloos een Pendel- of Tarotconsult ontvangen rondom vragen die er op dit moment in je leven spelen?
Milan Gilissen volgt de opleiding voor Reader, Healer en Spiritcoach en biedt je graag zijn kennis aan. Voor Milan is het een fijne manier om zijn ervaring te vergroten en voor jou ook een manier om te ervaren hoe een orakel jou kan helpen bij het vinden van je eigen antwoorden.

Tag Pleiade Tilburg op Instagram

en maak elke maand kans op een Pleiade cadeaubon van € 50,00!
De Pleiade cadeaubon is te besteden in de winkel of in de webshop.

Onze openingstijden vind je op de homepage van onze site.

Alle goeds voor jou en tot snel!

Wij wensen je een  maand vol liefde, gezondheid en samenzijn en verheugen ons op je bezoek.

Ben je tevreden over Pleiade? Dan zou het heel fijn zijn als je een review achter wilt laten bij Google .
Heb je tips of klachten dan horen wij die heel graag per mail. 

Alle goeds voor jou en tot snel!

Gerelateerde berichten