Lieve Pleiade vriend of vriendin,

 

We kunnen het allemaal wel gebruiken, een positief en inspirerend verhaal. We raadden je hiervoor al eerder de boeken van Christina von Dreien aan.
Hieronder vind je een nieuwe Kaartenset van Christina, tips voor een warm en gezellig huis, insidertips voor de verzorging van je edelstenen en een paar mooie cadeautips.Ben je benieuwd naar wat Buitenaardsen je te vertellen hebben? Wil je gemasseerd worden of nou eindelijk wel eens weten hoe er vanuit de Ayurveda naar jouw gezondheid gekeken wordt? Check dan onze agenda.

We hopen jou binnenkort te ontmoeten, in de winkel of online en wensen je een warme en gezellige tijd.

Edelsteenverzorging  Insider-tips

Wist je dat er veel geschikte manieren zijn om je edelstenen te reinigen en op te laden? Om je stenen optimaal te laten werken is een goede verzorging van belang. We hebben hier voor je op een rijtje gezet hoe je dat kunt doen.

Goldplated edelsteenhangers

Ben je ook dol op de warme uitstraling van goud maar past je budget beter bij verguld zilveren sieraden dan bij volledig goud? Dan kun je lekker in de winkel komen snuffelen tussen onze hangers, ringen en oorbellen.

Kaartenset van Christina von Dreien

We leven in een ongelooflijk boeiende tijd waarin processen sneller, directer en ook gemakkelijker kunnen verlopen. Christina vertelt ons dat we als collectief op het punt staan om nieuwe stappen te zetten, om nieuwe bewustzijnsniveaus en dimensies te integreren. Deze Tools voor de Nieuwe Tijd vormen een brug waarmee je met het grootste gemak je nieuwe zijnstoestand kunt bereiken.

Zen diffuser Kaolia

Hout, bamboe en metaal

Verspreid je heerlijke natuurlijke geuren van Primavera met een van onze vernevelaars.
Wil je een mooie rustige uitstraling van je diffuser? Dan is dit nieuwe model wellicht iets voor jou.

Heartwarming aromamengsel

voor in je aromalamp of diffuser

Het mengsel van o.a. geranium, vanille en sandelhout verspreid een geur die je uitnodigt om tot rust te komen en je hart te openen. Heerlijk voor in je woonkamer.
Primavera heeft weer heerlijke wintergeuren samengesteld om jouw huis een warme wintersfeer te geven.

Gaia

Moeder Aarde

Nieuw in de winkel en (nog) niet verkrijgbaar in de webshop zijn onze beelden van Moeder Aarde en andere beelden van godinnen en natuurwezens.
Ze zijn prachtig. Gemaakt van Resin, een kunsthars, en met de hand beschilderd.
De voorraad is beperkt, dus wacht niet te lang met een bezoekje aan de winkel als je al voor je kunt zien hoe zij het stralende middelpunt wordt van jouw eigen ‘sacred place’.

Magic Giftbox

verrassend mooi

Wil jij een heel bijzonder cadeau aan iemand geven? Wij stellen het voor je samen en sturen het op naar degene die jij wilt verrassen.

Maak jij liever zelf je keuze? In beide gevallen adviseren we je om niet tot op het laatst te wachten met bestellen of langskomen in de winkel. Levertijden kunnen buiten onze invloed om lang zijn in de laatste maanden van het jaar.

Lava aarde

Het zeepvrije alternatief voor shampoo

Ben jij ook terug naar de natuur aan het gaan wat betreft je persoonlijke verzorging? Dan is logona Lava aarde een echte aanrader voor je. Je gebruikt de aarde om huid en haar te wassen. De verpakking is van karton en het product bestaat voor 100 % uit Hectoriet, een natuurlijke klei die silicum, magnesium en lithium bevat en een mild reinigende werking heeft.

Boodschappen van de dieren

Er zit een bezieling en een kracht in het dierenrijk, waar wij veel van kunnen leren. Deze kaartenset biedt weer toegang tot de geheimen uit de vergeten taal der dieren. De Spirit Animals sporen ons aan onze innerlijke waarheid te leven.

In de ruimte achter de winkel, het Labyrint, vinden activiteiten plaats die jou kunnen ondersteunen.

Tag Pleiade Tilburg op Instagram

en maak elke maand kans op een Pleiade cadeaubon van € 50,00!
De Pleiade cadeaubon is te besteden in de winkel of in de webshop.

Wij wensen je een  maand vol liefde, gezondheid en samenzijn en verheugen ons op je bezoek.

Ben je tevreden over Pleiade? Dan zou het heel fijn zijn als je een review achter wilt laten bij Google .
Heb je tips of klachten dan horen wij die heel graag per mail. 

Alle goeds voor jou en tot snel!

Gerelateerde berichten