Het Pleïade Team

Maak kennis met jouw adviseur bij Pleiade!
vero

Vero Ploum

Eigenaar en adviseur

Mijn streven is om samen met het Pleiade-team een plek te creëren waar degenen die er werken, de gasten van het Bio-Café en de klanten van de winkel en de OASE, zich thuis voelen. Een lichtpunt in de stad waar je op adem kunt komen, mooie duurzame producten koopt en met nieuwe inzichten, inspiratie en kracht weer naar huis kunt gaan.

Ik hou van mooie, eerlijke spullen, van ontmoetingen waarbij je elkaar versterkt, van lekkere koffie, van de gezelligheid in de winkel als de klanten blij zijn, van het ontwikkelen van nieuwe ideeën voor Pleiade en van mijn fantastische team.

Buiten de winkel is het omgaan met paarden mijn grote passie. Die passie deel ik graag met anderen. Vandaar dat ik bij Pleiade Buiten Paardenwandelingen organiseer.

Omdat leven in en met de natuur mijzelf zo goed doet organiseer ik o.a. Volle Maan Stiltewandelingen.
Samen met mijn man, Harry, ontvang ik je graag als gast voor een mini retraite in onze caravan bij Pleiade Buiten.

Rian 2017

Rian Michiels

Adviseur en Ayurvedisch Therapeut

Vanuit mijn persoonlijke leven heb ik een brede interesse op het gebied van spiritualiteit.

Bij Pleïade, ook wel de Stads-OASE van Tilburg genoemd, voel ik mij dan ook als een vis in het water. Samen met mijn collega's zorg ik ervoor dat jij je meteen thuis voelt en vol inspiratie weer de winkel uit gaat en wellicht snel terugkomt om onze steeds nieuwe producten te ontdekken.

Naast de tijd die ik in de winkel ben, vertoef ik graag met mijn partner op "De Kleine Tuin". Samen brengen wij sinds een jaar een voedselbos in ontwikkeling. Ik ontdek dat mijn kennis m.b.t. ayurveda en permacultuur hier samenvallen. Ook deze oase staat voor samenwerken en inspireren.

Laten wij samen naast Pleïade en waar dan ook vele mooie plekjes creëren.........

Woensdag, donderdag en vrijdagochtend sta ik voor je klaar.

Je bent meer dan welkom!

Jasmijn

Jasmijn Verhagen

Adviseur en Gastvrouw BioCafé

Al jaren kwam ik graag bij Pleïade in de winkel, genietend van de mooie producten en het lekkers. Daarom is het geweldig dat ik Pleïade nu op meerdere manieren kan ondersteunen.

Vanuit mijn achtergrond in het werken in een biowinkel, mijn beroep als dramatherapeut en mijn vrijwilligerswerk bij  de Luisterlijn vind ik het heerlijk om klanten te woord te staan bij diverse vragen. Echt contact en nabijheid is voor mij hierin erg belangrijk. En ook help ik graag door het aanbieden van een lekker kopje koffie of een heerlijke lunch.

In alle rust sta ik voor je klaar in een goed gesprek, advies, luisterend oor of een warme groet.

babiche

Babiche Ubben

Adviseur en Yoga-Meditatie expert

Pleiade is voor mij een inspirerende plek. Vanwege het prachtige kleurenpalet aan (h)eerlijke producten en mensen die in de winkel komen. Ik beleef er veel plezier aan om er een onderdeel van te zijn. Ook de ontmoetingen in Pleiade ervaar ik als inspirerend in al hun verscheidenheid. En wat is het toch mooi om iemand met persoonlijke aandacht te kunnen helpen in een vraag naar een passend kado/product voor zichzelf of iemand anders.

Naast het werken bij Pleiade houd ik me graag bezig met het boeddhisme, mindfulness & meditatie en ons bewustzijn. Ik coach hier graag mensen in en geef ook workshops en trainingen over hier aan gerelateerde onderwerpen.

Wie weet ontmoeten we elkaar. Tot dan

birgit

Birgit van der Loo

Gastvrouw Bio Café
 Als enthousiast natuurvoedingsadviseur ben ik helemaal op mijn plek in het Bio Café van Pleiade. Met de mooiste biologische en streekproducten maak ik graag een lekker ontbijt- of lunchgerecht voor je klaar. Ik hoop je hiermee te inspireren en als je wilt ook adviseren. Met evenveel liefde schenk ik gewoon een heerlijk en eerlijk bakkie koffie om even tot rust te komen in deze oase in de stad.
Patricia van den Berg

Patricia van den Berg

Gastvrouw BioCafé

Naast mijn passie voor reizen samen met mijn dochter werk ik met plezier een paar uur per week in het Bio Café.