Het Pleïade Team

Maak kennis met jouw adviseur bij Pleiade!
Vero is de eigenaar van Pleiade

Vero Ploum

Eigenaar en adviseur

Mijn streven is om samen met het Pleiade-team een plek te creëren waar degenen die er werken, de gasten van het Bio-Café en de klanten van de winkel en de OASE, zich thuis voelen. Een lichtpunt in de stad waar je op adem kunt komen, mooie duurzame producten koopt en met nieuwe inzichten, inspiratie en kracht weer naar huis kunt gaan.

Ik hou van mooie, eerlijke spullen, van ontmoetingen waarbij je elkaar versterkt, van lekkere koffie, van de gezelligheid in de winkel als de klanten blij zijn, van het ontwikkelen van nieuwe ideeën voor Pleiade en van mijn fantastische team.

Buiten de winkel is het omgaan met paarden mijn grote passie. Die passie deel ik graag met anderen. Vandaar dat ik bij Pleiade Buiten Paardenwandelingen organiseer.

Omdat leven in en met de natuur mijzelf zo goed doet organiseer ik o.a. Volle Maan Stiltewandelingen.

Rian 2017

Rian Michiels

Adviseur en Ayurvedisch Therapeut

Vanuit mijn persoonlijke leven heb ik een brede interesse op het gebied van spiritualiteit.

Sinds 20 jaar heb ik een praktijk voor ayurvedische massage en shirodhara. Daarbij verzorg ik cursussen ayurvedisch koken.

Sinds vijf jaar woon ik in een yurt en streef ernaar om samen met de leden van Coöperatie De Groenlingen een zelfvoorzienende leefgemeenschap te starten. Wij zoomen daarbij in op leegstaande boerderijen in de omgeving van Tilburg. Ook is mijn interesse gewekt in het permacultuur gedachtegoed.

Naast het fijne contact met mijn twee volwassen kinderen, geniet ik van de verbondenheid met collega’s en het persoonlijke contact met de klanten.

Graag ontmoet ik ook jou in onze gastvrije, inspirerende winkel en bio-café.

tiziana

Tiziana Nori

Adviseur en Geur-expert

Pleïade is een schitterende winkel en fantastische plek om te werken. Dat doe ik inmiddels ook al heel wat jaren. De ontmoeting met de klant is voor mij heel inspirerend.

Pleïade trekt een steeds breder publiek met uiteenlopende vragen en verhalen. Verhalen die vaak heel persoonlijk zijn en vragen om de juiste aanpak, in de vorm van een olie, een steen, een beeld en soms enkel een luisterend oor. In welke winkel kan dat?!

Mijn interesse en expertise ligt vooral bij de essentiële  oliën. Met enige regelmaat geef ik thematische workshops rond de etherische/essentiële oliën.

Daarnaast organiseer ik samen met Veerle Waterschoot voettochten in Italië.

Dat ik mij zo goed voel bij Pleïade komt mede door het fantastische team. Het is al verschillende malen in samenstelling gewijzigd maar de basis blijft er één van vertrouwen en weten dat wij allemaal dat doen voor en met de ander waarvan we zelf ook zouden willen dat dat voor en met ons gedaan zou worden. 

birgit

Birgit van der Loo

Gastvrouw Bio Café
 Als enthousiast natuurvoedingsadviseur ben ik helemaal op mijn plek in het Bio Café van Pleiade. Met de mooiste biologische en streekproducten maak ik graag een lekker ontbijt- of lunchgerecht voor je klaar. Ik hoop je hiermee te inspireren en als je wilt ook adviseren. Met evenveel liefde schenk ik gewoon een heerlijk en eerlijk bakkie koffie om even tot rust te komen in deze oase in de stad.
Patricia van den Berg

Patricia van den Berg

Gastvrouw BioCafé

Naast mijn passie voor reizen samen met mijn dochter werk ik met plezier een paar uur per week in het Bio Café.

vera

Vera Meulendijks

Gastvrouw BioCafé

Heb je onze Raw Chocolate taart al geproefd? De meest geliefde taart van het Bio café wordt door mij met veel plezier gemaakt. Een middag in de week sta ik voor je klaar in het Bio Café.

Verder ben ik beeldend kunstenaar en DJ.