Visie & Missie

Waarom doen we wat we doen?
oyster-candle_oesterkaars_pleiade_tilburg
Missie   

Pleïade wil mensen, zowel klanten als medewerkers, inspireren en herinneren aan hun innerlijke kracht en wijsheid.

 

Visie  

Pleïade draagt bij aan een wereld waarin mensen in harmonie leven met elkaar en de natuur, door de verkoop van zorgvuldig geselecteerde producten en het faciliteren van inspirerende ontmoetingen.

 

Waarden

Met aandacht en respect voor de vraag en eigenheid van de klant adviseren wij vanuit onze eigen deskundigheid en persoonlijkheid.

 

Bewust geselecteerde producten

Het assortiment producten is bewust geselecteerd op kwaliteit, inhoud, originaliteit, inspiratie, schoonheid en eerlijkheid: we streven ernaar dat alle mensen betrokken bij de productie en het vervoer van de producten eerlijk worden beloond en het milieu wordt gerespecteerd.

 

Ruimte om elkaar te ontmoeten 

Klanten en medewerkers kunnen elkaar ontmoeten in de met aandacht en zorg ingerichte winkel en bij door ons georganiseerde inspirerende activiteiten buiten de winkel.

 

Gezonde levensstijl    

In het Pleiade bio-café  serveren wij producten die zoveel mogelijk van biologische oorsprong, lokaal geteeld en door ons zelf bereid zijn.  Hiermee willen we bijdragen aan de gezondheid van onze klanten en aan de bewustwording met betrekking tot een gezonde levensstijl.

 

Verhuur ruimte

De achter de winkel gelegen behandelruimte, het Labyrint, is milieuvriendelijk en natuurlijk gebouwd.