Lieve Pleiade vriend of vriendin,

 

Met blijdschap wil ik je mooi nieuws vertellen:Ananda komt naar Tilburg in 2023
om het aanbod van Pleiade verder te verbreden en verdiepen!

Sinds 34 jaar is Pleiade een vertrouwde en inspirerende plek voor veel mensen in Tilburg en daarbuiten.
20 Jaar geleden startte ik, Vero, als medewerker bij Pleiade, later werd ik eigenaar en heb ik vele jaren met liefde het roer in handen gehouden en de koers bepaald. Soms op een kalme zee en soms laverend door stormen.
Ik heb genoten van de fantastische vrouwen waarmee ik gewerkt heb, de creativiteit die mocht stromen en het vertrouwen dat klanten ons geschonken hebben.

De afgelopen jaren heb ik een heel fijn contact opgebouwd met Jeffrey van Woerkom en zijn vrouw Shirley, eigenaars van Ananda Spiritual Living, in Haarlem, Utrecht en Den Haag.
Wij hebben samen besloten de krachten van Ananda en Pleiade te bundelen. Jeffrey en Shirley worden eigenaar van Pleiade. De winkel zal een metamorfose krijgen, maar de vertrouwde gezichten en service zullen blijven.
In januari draag ik het roer van Pleiade over, vertrouwend op de stuurmanskunst van Jeffrey en Shirley.

Ik zal er best even aan moeten wennen om geen ondernemer meer te zijn, maar eerlijk gezegd kijk ik er ook wel naar uit om meer tijd te kunnen besteden aan ontspanning, mijn familie, vrienden en dieren.

Als je de komende maand bij Pleiade komt om cadeaus te kopen voor jezelf of je geliefden zal je zien dat het edelsteenassortiment al flink uitgebreid wordt en kun je nog even de oude vertrouwde Pleiade-sfeer in je opnemen. Wij gaan er een heerlijke, feestelijke tijd van maken en van elk moment met elkaar en onze klanten genieten.
Ik hoop je binnenkort in de winkel te ontmoeten en wil je heel hartelijk danken voor de fijne ontmoetingen en je klandizie.

Een warme groet,
Vero Ploum

Gerelateerde berichten