Mijn ervaring met de sjamanensteen.

Zoals zo vaak als ik bij Pleiade binnenkom loop, trekt een steen mijn aandacht. Deze keer heldere kristallen in allerlei vormen met allerlei insluitsels. Het blijken diverse sjamanenstenen te zijn.

Ik voel dat ze allemaal informatie van oude beschavingen in zich dragen. Informatie die je op je in kan laten werken. Voor je eigen ontwikkeling en/of om voor je werk te gebruiken.

Zo heb je stenen met Lodaliet. Ze brengen mij naar een onderaardse grot waar aardse kennis is van volkeren die aangesloten waren op de kennis en heling vanuit de aarde en de natuur. Je kan tegen de wand van de grot zitten en de energie in je opnemen. Dat is een sjamanensteen die aansluit bij mij als mens en heler.

Dan zie ik een steen waar je piramides in ziet. Deze sjamanensteen heeft een duidelijke connectie met de beschaving van het oude Egypte. Als je een verbinding hebt met Egypte kan je alle dagen mediteren met de steen en zijn energie door je heen laten stromen. Je hoeft het niet te begrijpen, enkel laten gebeuren.

Dan voel ik een steen met lichtkracht en een andere met yin en yang energie. Heel heldere stenen. Leg de steen ergens op je lichaam, je hart, je onderbuik/baarmoeder, je derde oog of je 3e chacra. Laat de steen zo lang liggen als dat je hem voelt stromen. Herhaal het iedere dag zodat je een connectie krijgt met de steen.

Een sjamanensteen kies je bewust vanuit de verbinding met een beschaving/energie die je wil versterken of intuïtief vanuit aantrekkingskracht. Heb vertrouwen.

De sjamanensteen die met mij meegaat is verbonden met een sjamanistisch ritueel/trancereis die ik geregeld uitvoer. Een ritueel waarbij je reist naar de Spirit van je innerlijke meer, naar jou innerlijke ruimte.

Geschreven door Martine Moulart, kennisdrager en heler vanuit het sjamanisme. www.natuurlijkritme.com

Martine geeft bij Pleiade intuïtieve massages.

Gerelateerde berichten