Functieomschrijving

Bij Pleiade vind je rust, vriendelijkheid, spiritualiteit, mooie producten en een fijne sfeer. Wij voeren een ruim assortiment aan edelstenen, sieraden, boeken, wierook, symbolische geschenken, klankschalen en nog veel meer. Wij werken vanuit aandacht en betrokkenheid en kiezen steeds voor een hoge kwaliteit van producten. Iedere dag is anders en iedere dag ontmoet je nieuwe mensen en sta je voor nieuwe uitdagingen.

Wat ga je doen?

Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk om de Pleiade-sfeer over te brengen naar je klanten door middel van jouw gastvrijheid, productkennis en persoonlijk advies. Jij bent commercieel ingesteld en bent graag met klanten in contact. Je staat met je collega’s op de werkvloer en geeft iedere klant je volle 100% aandacht.

Wat is jouw talent?

Jij hebt uitgebreide kennis ván en passie voor edelstenen en een goede basiskennis van onze andere producten zoals essentiële oliën, orakels en boeken op het gebied van spiritualiteit. Je  bent van nature vriendelijk en communicatief vaardig. Je voelt je verantwoordelijk en bent bereid een stapje extra te zetten.

Wat wij verder van je vragen:

  • Je bent flexibel inzetbaar doordeweeks en in het weekend
  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare (retail)functie
  • Je bent een echte gastheer/-vrouw voor je klanten en je team, maar bent ook commercieel ingesteld
  • Je houdt ervan om flink aan te pakken
  • Je beschikt over goede digitale vaardigheden
  • Je bent stressbestendig en stabiel in drukke situaties
  • Je spreekt Nederlands en Engels

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor de detailhandel

Spreekt dit je aan? Stuur dan voor 10 augustus augustus 2022 je motivatiebrief en CV met foto naar administratie@pleiadetilburg.nl t.a.v. Vero Ploum o.v.v. Sollicitatie

Gerelateerde berichten