Pleiade x Ananda, feestelijk nieuws
Lees snel verder ..

Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Florida Water/ Agua de Florida – Small

Je bevindt je hier:Home/Huisreiniging, Airspray/Florida Water/ Agua de Florida – Small

Florida Water/ Agua de Florida – Small

 11,50

Om de energie van je ruimte en jezelf te reinigen raden wij aan om Agua de Florida, Floridawater te gebruiken.

Gebruik:
Vul een sprayflacon met het Floridawater en spray eerst in je eigen energieveld en daarna in de ruimte die gezuiverd dient te worden.
De geur is aangenaam en vult je ruimte met een positieve energie.

Heb je het gevoel dat je woon- of werkplek ernstig vervuild is en geladen met negatieve energie? Gebruik dan eerst Witte Salie en onderhoud daarna de gereinigde plek met Agua de Florida.

Beschrijving

FLORIDA WATER / Agua de FLORIDA 22 ML Dit is het originele Florida water uit Peru op basis van alcohol (en niet op basis van eau de cologne). Het wordt gebruikt bij (schoonmaak) rituelen, sjamanisme en andere occulte toepassingen. De geur is diep, zacht, mysterieus en magisch.

Let op: voorzichtig met de huid en ogen. Niet voor inwendig gebruik.

WAAROM DE ORIGINELE AGUA DE FLORIDA?
Het originele AGUA DE FLORIDA wordt gemaakt in Peru op basis van Peruaanse rietsuiker alcohol. Er bestaat ook een goedkopere variant op basis van EAU DE COLOGNE. Deze goedkopere variant heeft een geheel andere samenstelling, ruikt veel minder fris en reinigt energetisch niet zo grondig als het originele AGUA DE FLORIDA. De meeste sjamanen gebruiken de originele AGUA DE FLORIDA voor hun reinigingen en ceremonies.

Het etiket van beide flesjes lijkt erg op elkaar, vandaar soms de verwarring. Als je zeker wilt zijn dat je de originele variant hebt, dan kun je dit zien op het etiket. Hier staat namelijk in blauwe letters voorop AGUA DE FLORIDA.

WAARSCHUWING: Niet om in te nemen. Brandbaar. Pas op met open vuur. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Buiten bereik houden van ontvlambare materialen. Vermijd contact met huid en kleding. Kan allergische reacties veroorzaken. Florida Water kan gesprenkeld worden in ruimtes.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant