Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

In balance – voorheen Harmony – Primavera airspray – 50 ml

Je bevindt je hier:Home/Aromatherapie & Gezondheid/Airspray/In balance – voorheen Harmony – Primavera airspray – 50 ml

In balance – voorheen Harmony – Primavera airspray – 50 ml

 12,90

Geurthema: harmoniserend
Geurnoot: bloemig-zacht. Deze airspray met roos, sinaasappel en geranium is een heerlijke manier om je innerlijke balans te ondersteunen.

Een geurmengsel met een mix van verschillende geuren zoals sinaasappel, roos en geranium.

Beschrijving

Sinaasappel: fris-fruitig, warm en zoet. Harmoniserend, bloedzuiverend, ondersteunt de stofwisseling, spijsvertering, nieren en blaas, hartversterkend. Bij chronische bronchitis, slechte doorbloeding. zwakke sprijsvertering, maagpijn. Geeft evenwicht, verbetert de stemming. Geeft energie en zin in het leven, maakt optimistisch. Plantenboodschap: Let the
sunshine in, wereld laat je omarmen.

Roos: bloemig. Werkt ondersteunend bij veranderingen van bijv. geboorte tot overlijden, harmoniserend, kalmerend. Rustgevend, antidepressief, zinnenprikkelend, hartversterkend, krampopheffend. Bij nerveuze hartklachten, menstruatieklachten, hoofdpijn, huidaandoeningen. Plantenboodschap: Liefde voorbij alle grenzen.

Geranium: zoet, bloemig en zacht. Werkt ondersteunend bij stress, burn-out, depressieve stemmingen, angsten, stemmingswisselingen. Versterkt het innerlijke evenwicht. Harmoniserend, ontspannend, stabiliserend en verbetert de stemming. Plantenboodschap: Je hoeft niets te doen, laat je maar verwennen.

Algemene informatie bij onze Primavera oliën
Primavera Kwaliteitsgarantie 100% natuurzuiver

De oliën zijn natuurlijk en niet bewerkt. Ze zijn authentiek, ze bevatten alleen de olie van de plant die vermeld wordt.
De oliën bevatten geen kunstmatige of synthetische toevoegingen.
De oliën zijn zuiver van soort, ze zijn niet aangevuld met andere botanische stoffen of oliën.
Toepassingen van essentiële oliën

Huidverzorging
Meng de waardevolle biologische basis- en/of zaadoliën met de essentiële oliën om de krachtige werking van de planten volledig te benutten. Voor een optimale verzorging de olie inmasseren. In de huidverzorging bestaat de mogelijkheid om naar eigen wens een product samen te stellen. Denk hierbij aan een verzorgend gezichtsmasker of een lichaamsolie.

Aromaverzorging
Essentiële oliën worden gebruikt om de gezondheid te ondersteunen. De krachtige planten zijn door hun geur dagelijks in te zetten bij ongemakken, waardoor ze het gevoel van welzijn verbeteren. Wikkels en kompressen zijn eenvoudige methodes om toe te passen.

Baden
Een heerlijk geurend bad verwent het lichaam en zintuigen. Voor het gebruik van essentiële olie in bad, is het belangrijk deze te mengen met een emulgator zoals badzout of room. Afhankelijk van de stemming is het mogelijk om meerdere essentiële oliën te mengen om in te baden, voor het ultieme verwenmoment. Tip: meng het badwater met 1-2 liter melk voor een zijdezacht gevoel.

Ruimte geuren
Een fijne geur in de lucht verbetert de stemming en bevordert het welzijn. In de woonkamer kunt u niet alleen met vormen en kleuren werken, maar ook met geschikte geuren. Er ontstaat een sfeervolle ambiance wanneer er een combinatie gemaakt wordt van geuren en mooie accessoires zoals bijvoorbeeld een geurlamp of een geurfontein.

Aromakeuken
Met het gebruik van essentiële oliën kunt u de smaak van eten en drinken op een unieke manier verrijken en verfijnen. Als vervanging van of toevoeging aan kruiden of smaakmakers tovert u heerlijke smaken aan uw gerechten.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant