Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Orchid airspray Ziele Licht 75 ml.

Je bevindt je hier:Home/Aromatherapie & Gezondheid/Airspray/Orchid airspray Ziele Licht 75 ml.

Orchid airspray Ziele Licht 75 ml.

 17,00

Beschrijving

Spray met bloesemremedies, essentiële oliën en celzouten voor de manifestatie van je ziel.

De spray Ziele Licht zorgt voor de manifestatie van je ziel op aarde. Ze geeft bescherming, zorgt voor aarding en zet je stevig neer. Voor het vinden van je spirituele weg met de bescherming van het licht en de engelen. Geeft de veiligheid, die je nodig hebt om je eigen weg te gaan. Helpt met het loslaten van oude problemen, waardoor je jezelf beter op aarde kunt neerzetten.

Bevat de biologische essentiële oliën van bergamot, grapefruit, rozenhout, vetiver bourbon.
De bloesemremedies zijn: engelwortel, integratie combinatie, spirituele pad, wijnruit, wilde bertram en zielsveiligheid.
Bevat tevens alcohol oplossing van de Schüssler mineralen nr. 1 (calcium fluoratum), nr. 11 (silicea), nr. 19 (cuprum arsenicosum) en nr. 21 (zincum chloratum).

Gebruik: spray om je heen, je omgeving, je huis, op je werk, in de auto, in de hotelkamer etc.

Persoonlijke ervaring Vero:
Soms is het niet zo gemakkelijk om onderscheid te maken tussen mijn wensen en de Intentie van mijn Ziel. Ik schrijf expres het woord wensen met een kleine letter en Intentie van de Ziel met hoofdletters.

Mijn Ziel zie ik als het onsterfelijke deel van mij dat op aarde is in mijn lichaam om zich te ontwikkelen, om steeds dichter bij allesomvattende liefde te komen. Om daar te komen wil mijn ziel ervaringen opdoen door alles wat ik meemaak en doe.
Ik ga ervan uit dat mijn ziel een Thema heeft gekozen voor dit leven en mijn taak is om als persoonlijkheid zo dicht mogelijk in contact te staan met mijn ziel en van daaruit keuzes te maken.

Mijn ik, mijn persoonlijkheid die ik opgebouwd heb in dit leven, heeft behoeftes en wensen. Ik wil o.a. comfortabel en gezond leven, veel in de natuur zijn, een gezin hebben, gezellig en zinvol werk doen, vrij zijn om mijn eigen keuzes te maken. Zolang deze wensen stroken met de Intentie van mijn Ziel, verloopt mijn leven veel prettiger en gemakkelijker dan wanneer ik koste wat kost iets wil realiseren wat niet past in mijn Zielenplan.

Hoe ouder ik word, hoe beter ik afgestemd raak op mijn Ziel, maar het kan soms fijn zijn om daar een beetje hulp bij te voelen.

Een paar maanden geleden ontdekte ik de Orchid Spray “Ziele Licht”.
Het voordeel van mijn werk als eigenaar van Pleiade is dat ik veel nieuwe producten mag uitproberen voordat ik ze aanbeveel aan klanten.
Precies op het moment dat het thema wensen en Intentie op de voorgrond trad in mijn leven, ontving ik van Bloesem Remedies Nederland als geschenk een flesje van deze airspray.

Dat was dus midden in de roos!
Voordat ik ’s morgens ga werken gebruik ik deze combinatie van celzouten, essentiële olie en bloesemremedies en spray hem om mij heen. Ik gebruik dit ritueel ook om een moment stil te staan bij mijn intentie voor die dag en vertrouw erop dat ik mijn grotere Intentie zal volgen.

Gedurende de dag gebruik ik de spray op momenten waarop ik voel dat ik mij dreig te verliezen in de waan van alledag en fluit mezelf terug op deze manier.

In de winkel staat een tester van deze bijzondere airspray. Je mag hem uitproberen als je wilt.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant