Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Recharge – Primavera airspray – 50 ml

Je bevindt je hier:Home/Aromatherapie & Gezondheid/Airspray/Recharge – Primavera airspray – 50 ml

Recharge – Primavera airspray – 50 ml

 12,90

Geurthema: versterkend
Geurnoot: kruidig, houtachtig. De geuren van ceder, kardemom en bergamot ondersteunen je kracht bij alles wat je in het dagelijkse leven tegenkomt.

Een geurmengsel met een mix van verschillende geuren zoals ceder, kardemom en bergamot.

Beschrijving

Ceder: houtgeur en warm. Werkt ondersteunend bij verslavingen, nerveuze spanningen, examenvrees, ademhalingsproblemen zoals hoesten, astma, allergie. Geeft evenwicht, stabiliseert, geeft moed en versterkt het zelfvertrouwen. Wanneer er een extra “deken” nodig is omdat “de huid” te dun is geworden door de materialistische en “ruwe” wereld.
Plantenboodschap: Neem de tijd, keer je naar binnen, daar is je thuis.

Kardemom: aardend, exotisch en kruidig. Ondersteunt bij spijsverteringsklachten en krampen. Is opwekkend en versterkend. Werkt opbeurend en maakt enthousiast. Geeft een sterke impuls de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien, niet meer bang zijn om te falen. Plantenboodschap: Het leven is plezier, kom speel met mij.

Bergamot: fris, fruitig, groen, levendig en licht. Vol goede moed. Werkt ondersteunend bij winterdepressie, stress, depressieve stemmingen, angsten, stemmingswisselingen/emotionele schommelingen. Maakt vrolijk. Antiseptisch, versterkt het immuunsysteem, krampstillend voor maag en darmen. Kalmerend, vreugde, opbeurend en verfrist de geest.
Eetlust opwekkend. Plantenboodschap: Kom uit het zwarte gat en dans met me in de zon.

Spar zilver: fris, helder, bosgeur, groen. Vitaliserend en ontstekingsremmend. Werkt versterkend en regenererend. Wanneer je na veel moeite uitgeput bent en je doel nog niet hebt bereikt, laat ze je ontspannen en relativeren. Plantenboodschap:Laat je niet gek maken.

Jeneverbes: fris, groen, bosgeur, mannelijk. Reinigend, opwekkend, activerend. Ze geeft innerlijke kracht en vertrouwen, speciaal op momenten dat het lijkt of niets meer lukt. Helpt om de emoties los te laten die je niet verder helpen. Activerend, stimulerend, zuiverend. Bij (huid)ontstekingen, infecties, verkoudheid en ademhalingsproblemen. Plantenboodschap: Sterk
en rustig kun je door het leven gaan.

Algemene informatie bij onze Primavera oliën
Primavera Kwaliteitsgarantie 100% natuurzuiver

De oliën zijn natuurlijk en niet bewerkt. Ze zijn authentiek, ze bevatten alleen de olie van de plant die vermeld wordt.
De oliën bevatten geen kunstmatige of synthetische toevoegingen.
De oliën zijn zuiver van soort, ze zijn niet aangevuld met andere botanische stoffen of oliën.
Toepassingen van essentiële oliën

Huidverzorging
Meng de waardevolle biologische basis- en/of zaadoliën met de essentiële oliën om de krachtige werking van de planten volledig te benutten. Voor een optimale verzorging de olie inmasseren. In de huidverzorging bestaat de mogelijkheid om naar eigen wens een product samen te stellen. Denk hierbij aan een verzorgend gezichtsmasker of een lichaamsolie.

Aromaverzorging
Essentiële oliën worden gebruikt om de gezondheid te ondersteunen. De krachtige planten zijn door hun geur dagelijks in te zetten bij ongemakken, waardoor ze het gevoel van welzijn verbeteren. Wikkels en kompressen zijn eenvoudige methodes om toe te passen.

Baden
Een heerlijk geurend bad verwent het lichaam en zintuigen. Voor het gebruik van essentiële olie in bad, is het belangrijk deze te mengen met een emulgator zoals badzout of room. Afhankelijk van de stemming is het mogelijk om meerdere essentiële oliën te mengen om in te baden, voor het ultieme verwenmoment. Tip: meng het badwater met 1-2 liter melk voor een zijdezacht gevoel.

Ruimte geuren
Een fijne geur in de lucht verbetert de stemming en bevordert het welzijn. In de woonkamer kunt u niet alleen met vormen en kleuren werken, maar ook met geschikte geuren. Er ontstaat een sfeervolle ambiance wanneer er een combinatie gemaakt wordt van geuren en mooie accessoires zoals bijvoorbeeld een geurlamp of een geurfontein.

Aromakeuken
Met het gebruik van essentiële oliën kunt u de smaak van eten en drinken op een unieke manier verrijken en verfijnen. Als vervanging van of toevoeging aan kruiden of smaakmakers tovert u heerlijke smaken aan uw gerechten.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant