Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Swis pine – voorheen den, Arve – Primavera airspray – 50 ml

Je bevindt je hier:Home/Aromatherapie & Gezondheid/Airspray/Swis pine – voorheen den, Arve – Primavera airspray – 50 ml

Swis pine – voorheen den, Arve – Primavera airspray – 50 ml

 12,90

Geurthema: verkwikkend, verhelderend, versterkend
Geurnoot: houtachtig, fris, warm. Aardend en ondersteunend voor je kracht, helderheid en vertrouwen. Brengt het bos bij je thuis.

De geur van den arve.
Den arve: houtachtig, fris en helder.De geur is aardend en ondersteunt je om in je eigen kracht te komen. Geeft helderheid en vertrouwen. Verkwikkend, verhelderend en versterkend. Ondersteunt je moed, zelfvertrouwen en uithoudingsvermogen. Versterkt het gevoel dat je uniek bent, niet buigen voor anderen maar trouw blijven aan je eigen weg. Werkt versterkend, antiseptisch, slijmlosmakend. Ondersteunt bij bronchitis, astma, hoest spierpijn en reumatische klachten. Plantenboodschap: Ik geef je moed en kracht om achter jezelf te staan.

Beschrijving

Algemene informatie bij onze Primavera oliën
Primavera Kwaliteitsgarantie 100% natuurzuiver

De oliën zijn natuurlijk en niet bewerkt. Ze zijn authentiek, ze bevatten alleen de olie van de plant die vermeld wordt.
De oliën bevatten geen kunstmatige of synthetische toevoegingen.
De oliën zijn zuiver van soort, ze zijn niet aangevuld met andere botanische stoffen of oliën.
Toepassingen van essentiële oliën

Huidverzorging
Meng de waardevolle biologische basis- en/of zaadoliën met de essentiële oliën om de krachtige werking van de planten volledig te benutten. Voor een optimale verzorging de olie inmasseren. In de huidverzorging bestaat de mogelijkheid om naar eigen wens een product samen te stellen. Denk hierbij aan een verzorgend gezichtsmasker of een lichaamsolie.

Aromaverzorging
Essentiële oliën worden gebruikt om de gezondheid te ondersteunen. De krachtige planten zijn door hun geur dagelijks in te zetten bij ongemakken, waardoor ze het gevoel van welzijn verbeteren. Wikkels en kompressen zijn eenvoudige methodes om toe te passen.

Baden
Een heerlijk geurend bad verwent het lichaam en zintuigen. Voor het gebruik van essentiële olie in bad, is het belangrijk deze te mengen met een emulgator zoals badzout of room. Afhankelijk van de stemming is het mogelijk om meerdere essentiële oliën te mengen om in te baden, voor het ultieme verwenmoment. Tip: meng het badwater met 1-2 liter melk voor een zijdezacht gevoel.

Ruimte geuren
Een fijne geur in de lucht verbetert de stemming en bevordert het welzijn. In de woonkamer kunt u niet alleen met vormen en kleuren werken, maar ook met geschikte geuren. Er ontstaat een sfeervolle ambiance wanneer er een combinatie gemaakt wordt van geuren en mooie accessoires zoals bijvoorbeeld een geurlamp of een geurfontein.

Aromakeuken
Met het gebruik van essentiële oliën kunt u de smaak van eten en drinken op een unieke manier verrijken en verfijnen. Als vervanging van of toevoeging aan kruiden of smaakmakers tovert u heerlijke smaken aan uw gerechten.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant