Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Paarse Dovenetel – Bloesemremedie stockflesje – 10 ml

Je bevindt je hier:Home/Aromatherapie & Gezondheid/Bloesemremedies en Celzouten/Paarse Dovenetel – Bloesemremedie stockflesje – 10 ml

Paarse Dovenetel – Bloesemremedie stockflesje – 10 ml

 10,50

Beschrijving

PAARSE DOVENETEL druppels
(RED HENBIT)

Geeft een sterke aardebinding en blijheid in aardse bezigheden.

Wanneer je te chaotisch bent helpt de Paarse Dovenetel om duidelijkheid in deze chaos te scheppen; ze helpt met het ordenen en stimuleert het opruimen op een georganiseerde manier, zowel in praktische bezigheden als in de vaak nog niet verwerkte emoties. Wanneer je teveel aankijkt tegen de dingen die je moet doen of tegen een (groot) project aankijkt en er over gaat piekeren, laat de Paarse dovenetel je deze zaken of problemen aanpakken, maar nu niet alleen vanuit het hoofd, maar met de blijheid vanuit je hart.

Zuivert de energie en geeft een krachtige doorstroming van de levenskracht in lichaam, ziel en geest. Laat je van de aarde en de aardse dingen die er gedaan moeten worden houden. Bevordert de liefde voor je omgeving, een positieve katalysator. Kan tevens de seksualiteit versterken. Een zeer goede hulp wanneer men gaat verhuizen. Voor degene die vast zitten, zowel in chaos, ziekte of patronen. Niet meer de vitaliteit en plezier van het leven kunnen voelen. Niet meer kunnen uitgroeien naar wie je werkelijk bent, je werkelijke mogelijkheden laten liggen. Wanneer je geen aardse kracht meer kunt gebruiken en wanneer je mopperig bent op je omgeving en geen blijheid meer bezit door b.v. het vele werk, de ziekte enz. Helpt ook bij blokkeringen van de doorstroming in de gewrichten, in deze situatie de Paarse Dovenetel uitwendig gebruiken.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant