Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Begeleidingsolie* bio 10 ml – Primavera

Je bevindt je hier:Home/Aromatherapie & Gezondheid/Etherische olie/Geurmengsels/Begeleidingsolie* bio 10 ml – Primavera

Begeleidingsolie* bio 10 ml – Primavera

 13,90

Beschrijving

Dit geurmengsel geeft moed en kracht en kan in verschillende situaties ingezet worden.
De geursamenstelling van onder andere roos, ho-blad, lavendel fijn en bergamot werkt ondersteunend en begeleidend tijdens het stervensproces en in zware emotionele situaties waarbij we afscheid nemen van een mens of situatie.
Het geeft moed, kracht en vertrouwen om de nieuwe weg op te gaan en het oude los te laten. Het geurmengsel werkt balancerend en troostend.

Werkzame bestanddelen:
Roos: opent het hart, omhullend, verwarmend, kalmerend, geruststellend, emotioneel versterkend, evenwichtig en troostend.
Ho-blad: spiritueel opbeurend, pijnstillend, verzachtend, maakt vrolijk, sterk kalmerend, geruststellend, moed, vertrouwen en bevordert de sereniteit.
Lavendel fijn: sterk balancerend (evenwichtig), harmoniserend en versterkt het hart.
Bergamot: verbetert de stemming in treurige momenten, werkt ondersteunend bij het loslaten van angsten, verfrissend, maakt vrolijk, ontspannend en verbetert de stemming.

Gebruik: de begeleidingsolie is speciaal voor de spirituele begeleiding in zware momenten. Hierbij kan het gaan om: stemmingswisselingen, de diagnose van een zware ziekte maar ook in het bijzonder als begeleiding tijdens het sterven. Gebruik naar behoefte van intensiteit en grootte van de ruimte 3-10 druppels van het geurmengsel in de geurlamp, aromastream, vernevelaar, fontein, geursteen of geurvlies of maak er een airspray van.

Kwaliteit: gecontroleerde biologische teelt, dierproefvrij, vegan.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant