Walia – wanddiffuser professioneel

Je bevindt je hier:Home/Aromatherapie & Gezondheid/Geur verdamping/Walia – wanddiffuser professioneel

Walia – wanddiffuser professioneel

119,99

Walia – de compacte wanddiffuser

Het is de diffuser waar professionals dol op zullen zijn! Hij is zeer eenvoudig te installeren voor het verspreiden van essentiële oliën door verneveling in een grote ruimte (tot 300 m3). Omdat hij werkt op batterijen of de meegeleverde elektrische oplader, vereist het niet veel werk om hem te installeren.

Beschrijving

Walia – de compacte wanddiffuser

De diffuser waar professionals dol op zullen zijn! Hij is zeer eenvoudig te installeren voor het verspreiden van essentiële oliën door verneveling in een grote ruimte (tot 300 m3). Omdat hij werkt op batterijen of de meegeleverde elektrische oplader, vereist het niet veel werk om hem te installeren.

Productgegevens: gewicht: 450 g; inhoud reservoir: 100 ml.

Dankzij het compacte, discrete ontwerp past hij gemakkelijk in alle hoeken en gaten van elk type kamer, ongeacht de inrichting.
Hij is voorzien van een interne klok en kan via het LCD-scherm worden geprogrammeerd om te vernevelen op de dagen en tijden van jouw keuze. Het reservoir van 100 ml zorgt voor een langdurige verspreiding van de geur van essentiële oliën.
Het is de ideale manier om je patiënten of klanten een echte zintuiglijke ervaring te bieden.
De eenvoudige, efficiënte diffuser verbetert het gevoel van welzijn en comfort waar hij zich ook bevindt, van de medische wachtkamer tot de vergaderruimte, de spa, winkel of woonkamer van een woonzorgcentrum.

Kenmerken:
• Een unieke ervaring: Walia biedt de kwaliteiten van de aromatherapie aan je klanten, patiënten, teams enz.
• Effectief: Walia verspreidt essentiële oliën door verneveling in een ruimte tot 300 m3.
• Eenvoudig te installeren: het werkt op batterijen of de meegeleverde elektrische oplader, dus het kan aan de muur worden bevestigd zonder dat elektrische bedrading nodig is.
• Discreet: dankzij het compacte, strakke ontwerp en de witte kleur past hij gemakkelijk in ieder interieur.
• Programmeerbaar: de interne klok is eenvoudig te programmeren via het LCD-scherm om de vernevelingsdagen en -tijden in te stellen.
• Langdurige verneveling: afhankelijk van de gekozen vernevelingssnelheid (pauzetijd tussen elke verneveling van 3 seconden ), werkt hij tussen 1 en 11 maanden op dezelfde set batterijen (schatting gebaseerd op 8 uur dagelijkse verneveling en een pauze tussen 100 en 900 seconden na elke verneveling). Een rood LED lampje knippert om aan te geven dat de batterij bijna leeg is.
• Universeel: te gebruiken in combinatie met alle essentiële oliën op de markt.
• Lange levensduur: de Walia diffuser heeft een garantie van 5 jaar.
• Veilig: dankzij de wandmontageplaat en de sleutel om diefstal te voorkomen.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant